Închide meniul
VIDEO

Malcom Edjouma a debutat la Bari, exclusiv în AntenaPLAY! Ce notă a primit fostul jucător al celor de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 23:49

Reclamă
Malcom Edjouma a debutat la Bari, exclusiv în AntenaPLAY! Ce notă a primit fostul jucător al celor de la FCSB

Malcom Edjouma a debutat la Bari

Malcom Edjouma a debutat la Bari/ Captură AntenaPLAY

Malcom Edjouma a debutat la Bari, în duelul cu Palermo, duel care s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY. Fostul mijlocaş al celor de la FCSB a bifate primele minute la noua sa echipă, în duelul din prima etapă de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost prezentat oficial de Bari cu o zi înainte de duelul cu Palermo. Mijlocaşul a fost împrumutat de la FCSB în această vară, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Malcom Edjouma a debutat la Bari, exclusiv în AntenaPLAY

Malcom Edjouma a început ca rezervă duelul cu Palermo, din runda inaugurală de Serie B. Mijlocaşul a fost trimis în teren pe final de joc, mai exact în minutul 84. Fostul jucător al celor de la FCSB l-a înlocuit pe Aurelien Scheidler.

După cele 14 minute bifate pentru noua sa echipă, Bari, Malcom Edjouma a primit nota 6,5, conform sofascore.ro.

Edjouma a fost activ în apărarea celor de la Bari, echipă care a rezistat eroic în duelul cu Palermo. Bari a evoluat în dublă inferioritate numerică, după ce Maita a văzut cartonaş roşu în minutul 50, iar Di Cesare a fost eliminat în minutul 67.

Reclamă

La formaţia oaspete, Ionuţ Nedelcearu a fost rezervă neutilizată.

Vezi mai joc momentul în care Malcom Edjouma a fost trimis în teren în Bari – Palermo

Antrenorul lui Bari, încântat de venirea lui Malcom Edjouma

Antrenorul lui Bari este încântat de venirea lui Malcom Edjouma. Michele Mignani a vorbit despre noua achiziţie făcută de echipa lui, cu o zi înainte de startul noului sezon din Serie B. Mijlocaşul francez a fost împrumutat pentru un an cu 200.000 de euro, dar în contract este inclusă şi o clauză de 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul celor de la Bari l-a comparat pe jucătorul venit de la FCSB cu Michael Folorunsho. Mijlocaşul italian a impresionat sezonul trecut. Împrumutat de la Napoli, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat 8 goluri în 30 de meciuri. Acum a fost împrumutat de Napoli în Serie A, la Verona.

„Edjouma poate jucat atât mijlocaş, cât şi mijlocaş ofensiv. Îl urmărim de o lună! Păstrând proporţiile, poate fi comparat cu Folorunsho.

Malcom este gata de a juca, dar este riscant să îl folosim în formula de start. Totuşi are numai câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri. În linia mediană va reveni, cu siguranţp, Maiello„, a declarat Michele Mignani, potrivit ruetir.com.

Malcom Edjouma: „E un pas mare pentru mine! Sper ca FCSB să câştige titlul”

Malcom Edjouma a plecat de la FCSB chiar înaintea returului cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Mijlocaşul de 26 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.5 mişlioane de euro, a oferit declaraţii despre plecarea lui la Bari.

„Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și