Închide meniul

Malcom Edjouma are în continuare probleme la Bari. Mijlocașul nu s-a impus în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 15:12

Reclamă
Malcom Edjouma are în continuare probleme la Bari. Mijlocașul nu s-a impus în Serie B

Malcom Edjouma are în continuare probleme la Bari

Malcom Edjouma, în timpul unui meci la Bari / Profimedia

Malcom Edjouma are în continuare probleme la Bari. Jucătorul împrumutat de la FCSB nu a reușit să se impună momentan la echipa pregătită de Michele Mignani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a fost doar rezervă în partida cu Parma, pierdută de către echipa sa cu scorul de 1-2, în etapa a 7-a a noului sezon din al doilea eșalon al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma are în continuare probleme la Bari. Michele Mignani nu are încă încredere în mijlocaș

De la sosirea în Serie B, Malcom Edjouma a început o singură partidă din postura de titular. S-a întâmplat în duelul dintre Bari și Catanzaro, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Totuși, antrenorul Michele Mignani nu l-a mai lăsat pe Edjouma în teren și după a doua repriză. Mijlocașul împrumutat de la FCSB a fost scors de pe teren după primele 45 de minute, iar în următoarea partidă, cea cu Parma, menționată anterior, nu a prins nici măcar un minut în teren.

După prestația din prima repriză a meciului dintre Bari și Catanzaro, italienii i-au acordat nota 5 și au criticat prestația acestuia:

Reclamă

„Un corp străin pentru echipă. Este scos la pauză”, au notat jurnaliștii de la tuttobari.it.

De când a ajuns sub comanda lui Mignani, Malcom Edjouma are următoarele cifre în tricoul celor de la Bari:

Malcom Edjouma a fost împrumutat de către vicecampioana României în perioada de mercato din această vară. „Roș-albaștrii” s-au înțeles cu cei de la Bari și asupra unei sume pentru un viitor transfer. Este vorba de 600.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă în ultimul meci la Bari

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă la Bari în ultimul meci. Mijlocaşul francez nu a bifat niciun minut în duelul din ultima etapă de Serie B, fapt de neînţeles pentru jurnaliştii din Peninsulă.

Jurnaliştii italieni au remarcat lipsa de minute în cazul lui Malcom Edjouma, şi nu îşi explică cum fostul mijlocaş de la FCSB nu intră în vederile antrenorului de la Bari.

„Până acum, Malcom Edjouma rămâne un obiect misterios. Mijlocașul francez nu a fost niciodată titular în primele cinci meciuri din acest campionat și timpul său de joc continuă să scadă.

Niciodată mai mult de jumătate de oră în primele patru jocuri, nici măcar un minut pe terenul de la Arena Garibaldi. Este clar că există ceva care nu funcționează în includerea lui în schemele tactice ale lui Mignani”, au notat italienii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și