Închide meniul

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă în ultimul meci la Bari: „E un obiect misterios!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 10:59

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă în ultimul meci la Bari: „E un obiect misterios!

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă în ultimul meci la Bari

Malcom Edjouma, în timpul unui meci la Bari/ Profimedia

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă la Bari în ultimul meci. Mijlocaşul francez nu a bifat niciun minut în duelul din ultima etapă de Serie B, fapt de neînţeles pentru jurnaliştii din Peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari a remizat cu pe terenul celor de la Pisa, în duelul din ultima etapă de Serie B. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma i-a surprins pe italieni, după ce a fost rezervă în ultimul meci la Bari

Malcom Edjouma a fost transferat de Bari de la FCSB luna trecută, sub formă de împrumut. În cele cinci meciuri bifate la noua echipă, mijlocaşul a fost în toate rezervă, şi a intrat pe final de joc în patru dueluri.

Jurnaliştii italieni au remarcat lipsa de minute în cazul lui Malcom Edjouma, şi nu îşi explică cum fostul mijlocaş de la FCSB nu intră în vederile antrenorului de la Bari.

Până acum, Malcom Edjouma rămâne un obiect misterios. Mijlocașul francez nu a fost niciodată titular în primele cinci meciuri din acest campionat și timpul său de joc continuă să scadă.

Reclamă

Niciodată mai mult de jumătate de oră în primele patru jocuri, nici măcar un minut pe terenul de la Arena Garibaldi. Este clar că există ceva care nu funcționează în includerea lui în schemele tactice ale lui Mignani”, au notat italienii.

Malcom Edjouma a fost rezervă şi în meciul cu Cittadella! Ce notă a primit

Malcom Edjouma a fost rezervă în Bari – Cittadella 1-1. Fostul mijlocaș de la FCSB a fost utilizat de către italieni în ultimul meci jucat în Serie B.

Fostul jucător de la FCSB, Malcom Edjouma, a fost folosit de tehnicianul Michele Mignani în ultimul meci jucat de Bari, în Serie B. Acesta a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Morachioli, în partida care a contat pentru etapa a 3-a a noului sezon de Serie B. Meciul a avut parte de 9 minute adiționale, astfel că mijlocașul a prins 24 de minute în teren pentru noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care Edjouma a intrat pe teren scorul era 1-0 pentru Bari, după reușita lui Nasti, din minutul 6. Totuși, cei de la Cittadella au egalat în finalul partidei, în minutul 89, prin golul marcat de Pavan. După prestația din acest meci, Malcom Edjouma a primit nota 6,6, potrivit sofascore.ro.

Malcom Edjouma a petrecut doi ani şi jumătate în România. El a ajuns la începutul anului 2021 la FC Botoşani, după care s-a transferat la FCSB în februarie 2022, pentru 330.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și