Închide meniul

Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari. Italienii nu înțeleg modul în care joacă mijlocașul împrumutat de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 10:19

Reclamă
Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari. Italienii nu înțeleg modul în care joacă mijlocașul împrumutat de la FCSB

Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari

Malcom Edjouma / Profimedia

Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari. Jurnaliștii din peninsulă au analizat situația mijlocașului de la FCSB și au remarcat principala problemă a jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a jucat în partida lui Bari cu FeralpiSalo, din etapa cu numărul 25 a eșalonului secund al fotbalului italian. Echipa la care este legitimat și George Pușcaș s-a impus cu scorul de 1-0, grație unui gol semnat de Sibilli. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari

Jurnaliștii din peninsulă au analizat evoluțiile mijlocașului de la Bari și au ajuns la concluzia că Malcom Edjouma are momente în care evoluează excelent și perioade în care joacă slab. Italienii au notat faptul că, uneori, jucătorul împrumutat de la FCSB scoate adversarii din joc într-un mod senzațional, dar că la alte momente greșește pase simple.

„Edjouma e jucătorul care scoate doi adversari din joc cu singură fentă și verticalizează pentru Pușcaș, dar și jucătorul care greșește o pasă simplă la marginea careului advers și riscă să ofere un contraatac periculos pentru adversari”, au notat jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

Malcom Edjouma a adunat 16 meciuri pentru echipa din Serie B, după împrumutul din această vară. În cadrul acestor partide a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Meci de coșmar pentru George Pușcaș

Atacantul echipei naționale a făcut un meci slab în tricoul celor de la Bari și a fost taxat imediat de presa din Italia. În cadrul partidei cu FeralpiSalo, atacantul echipei naționale a avut o prestație slabă, care a atras imediat reacția jurnaliștilor din Italia. Publicația Tuttomercato i-au dat lui George Pușcaș nota 5, cea mai mică din echipa celor de la Bari.

„Nu a fost o zi pe care să o țină minte. Ceppitelli a fost un adversar dur, care l-a urmărit peste tot și nu i-a lăsat spațiu. Destul de nervors pe parcursul meciului”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

George Pușcaș este împrumutat la Bari, de la Genoa, până la finalul acestui sezon. A ajuns în luna ianuarie în Serie B, iar de atunci a reușit să marcheze un singur gol pentru echipa la care joacă și Malcom Edjouma.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul celor de la Bari, Giuseppe Iachini, spunea că George Pușcaș ar trebui să își îmbunătățească jocul, dacă dorește să fie titular în această echipă.

„Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească”, a spus tehnicianul, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și