Închide meniul

Malcom Edjouma, rezervă în Bari – Cittadella 1-1. Ce notă a primit fostul mijlocaș de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 12:13

Reclamă
Malcom Edjouma, rezervă în Bari – Cittadella 1-1. Ce notă a primit fostul mijlocaș de la FCSB

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma

Maclom Edjouma, în tricoul lui Bari / Profimediaimages

Malcom Edjouma, rezervă în Bari – Cittadella 1-1. Fostul mijlocaș de la FCSB a fost utilizat de către italieni în ultimul meci jucat în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a ajuns în această perioadă de mercato în eșalonul secund italian, la Bari, după ce Gigi Becali l-a împrumutat, cu opțiunea de cumpărare definitivă, în Serie B. Cele mai tari meciuri din Serie B sunt în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma, rezervă în Bari – Cittadella 1-1. Mijlocașul a jucat 24 de minute pentru echipa lui Michele Mignani

Fostul jucător de la FCSB, Malcom Edjouma, a fost folosit de tehnicianul Michele Mignani în ultimul meci jucat de Bari, în Serie B. Acesta a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Morachioli, în partida care a contat pentru etapa a 3-a a noului sezon de Serie B. Meciul a avut parte de 9 minute adiționale, astfel că mijlocașul a prins 24 de minute în teren pentru noua sa echipă.

În momentul în care Edjouma a intrat pe teren scorul era 1-0 pentru Bari, după reușita lui Nasti, din minutul 6. Totuși, cei de la Cittadella au egalat în finalul partidei, în minutul 89, prin golul marcat de Pavan. După prestația din acest meci, Malcom Edjouma a primit nota 6,6, potrivit sofascore.ro.

Malcom Edjouma a petrecut doi ani şi jumătate în România. El a ajuns la începutul anului 2021 la FC Botoşani, după care s-a transferat la FCSB în februarie 2022, pentru 330.000 de euro

Reclamă

După ultimul rezultat înregistrat, echipa lui Malcom Edjouma se află pe poziția a 5-a în Serie B, cu 5 puncte după primele 3 etape disputate din noul sezon. De cealaltă parte, adversarii din etapa a 3-a, Cittadella, se află pe locul al 10-lea, cu 4 puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Pentru Bari, următorul meci din eșalonul secund va fi împotriva celor de la Ternana, pe data de 3 septembrie, de la ora 19:30. Tot în etapa cu numărul 4, Cittadella va juca împotriva lui Venezia, tot pe 3 septembrie, de la ora 21:45.

Antrenorul lui Bari a lămurit situația lui Malcom Edjouma

Michele Mignani, antrenorul lui Bari, a lămurit situația lui Malcom Edjouma, care nu a fost încă folosit la capacitate maximă în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul împrumutat de la FCSB nu a prins decât 13 minute în primele două etape, cu Palermo și Cremonese. Opt atingeri de balon a avut Edjouma în cele 13 minute, iar Mignani a venit cu explicații. De asemenea, pe lângă aceste 13 minute, a mai jucat 24 de minute și în meciul cu Cittadella.

„După părerea mea, Edjouma este un mijlocaș ofensiv. A sosit prea recent ca să-l arunc într-un joc ca acesta, care este pur defensiv și care implică multe sarcini defensive.

Eu cred că a intrat bine, a avut spiritul potrivit. În ceea ce privește problema privind limba italiană, l-am pus pe Scheidler alături de el, i-am spus să-l îndrume pe Edjouma, așa cum au făcut și Sibilli, respectiv Nasti”, a spus Mignani, citat de tuttobari.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și