Închide meniul
VIDEO

Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B! Andrea Pirlo, „distrus” la marginea terenului în Pisa – Sampdoria 2-0

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 19:52

Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B! Andrea Pirlo, „distrus la marginea terenului în Pisa – Sampdoria 2-0

Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B!

Marius Marin / Profimedia

Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B! Mijlocașul român, legitimat la Pisa a făcut spectacol în partida cu echipa lui Andrea Pirlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Pisa și Sampdoria a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd live, exclusiv în AntenaPLAY.

Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B!

În prima repriză a duelului dintre cele două formații, singurul eveniment notabil a fost o eliminare în tabăra echipei lui Andrea Pirlo. Giordano a încasat 2 cartonșe galbene în 4 minute și a fost trimis mai repede la vestiare.

În repriza secundă, Pisa avea să deschidă scorul înainte de prima oră a duelului. Mai exact, în minutul 58, Marius Marin a pasat decisiv pentru un gol fabulos, marcat de Caracciolo. Acesta a trimis un șut de excepție, din afara careului, care s-a dus direct în vinclul porții.

Tot echipa gazdă avea să puncteze și în minutul 70, prin Barbieri. Faza a plecat de la Marius Marin, iar, după ce mingea a fost trimisă în careu, Barbieri l-a „executat” pe portarul celor de la Sampdoria. După această reușită, Andrea Pirlo a fost surprins pe banca de rezerve. Italianului nu îi venea să credă că echipa sa a primit 2 goluri în doar 12 minute.

Reclamă

După această partidă, prestația lui Marius Marin a fost analizată de specialiștii de la sofascore.ro. Acesta i-au acordat românului nota de 7,2, una dintre cele mai mari din acest duel.

George Puşcaş, primul său gol pentru Bari

George Puşcaş a „spart gheaţa” şi a marcat primul său gol pentru Bari! Atacantul echipei naționale nu a mai înscris din luna martie a anului trecut la nivel de echipe de club.

Românul a înscris în duelul dintre Bari și Lecco, care contează pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru această partidă, antrenorul Giuseppe Ianchini a contat pe Malcom Edjouma și pe George Pușcaș încă din primul minut.

Echipa celor doi a trecut la conducerea partidei încă din prima repriză. Mai exact, în minutul 26, gazdele au deschis scorul prin Benali.

În repriza secundă, primul gol al celor de la Bari a fost marcat chiar de George Pușcaș! Atacantul echipei naționale a reușit să înscrie, după ce a primit o pasă din partea lui Maita.

După reușită, românul a mai rămas 9 minute pe teren. A fost schimbat în minutul 62, cu Nasti.

Tot gazdele aveau să marcheze și în minutul 69, prin Sibilli, care a înscris din pasa lui Dorval.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și