Închide meniul
Video

Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 15:55

Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa

Marius Marin, gafă colosală în Como - Pisa / Antena Sport

Marius Marin a făcut o gafă colosală în Serie B. Mijlocaşul român este titular în meciul dintre Como şi Pisa, dar nu a avut deloc un început bun de partidă. După ce Como a deschis scorul încă din minutul 2, mijlocaşul român a fost în centrul unei faze uluitoare în minutul 10 al partidei care se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eroare mijlocaşului român o poate costa pe Pisa, care este în luptă pentru play-off-ul de promovare în Serie B. Înaintea partidei, echipa lui Marin se afla pe locul 8, în timp ce Como se afla pe locul 4.

Marius Marin, gafă colosală în Serie B!

În minutul 10 al partidei, Marius Marin a comis o gafă uluitoare. După un out de poartă executat scurt de coechipierii mijlocaşului român, Marin a primit balonul de la portar. Sub presiune, mijlocaşul lui Pisa a greşit pasa şi a trimis mingea în bară.

În încercarea disperată de a opri balonul, portarul Loria a plonjat, dar mingea a lovit bara şi a ricoşat la Bellemo, care a marcat unul dintre cele mai uşoare goluri din carieră. Como deschisese scorul în meciul cu Pisa încă din minutul 2, prin Bellemo.

Marius Marin a fost convocat la echipa naţională a României pentru cele două meciuri amicale pe care „tricolorii” le vor disputa în luna martie, cu Irlanda de Nord şi cu Columbia.

Reclamă

România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și