Închide meniul
VIDEO

Marius Marin, gol anulat în Palermo – Pisa! Ce s-a întâmplat după reușita mijlocașului de la echipa națională

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 17:54

Marius Marin, gol anulat în Palermo – Pisa! Ce s-a întâmplat după reușita mijlocașului de la echipa națională

Marius Marin a avut un gol anulat în Palermo - Pisa.

Marius Marin, în timpul unui meci pentru Pisa / Profimedia

Marius Marin a avut un gol anulat în Palermo – Pisa! Mijlocașul echipei naționale, legitimat la Pisa, s-a bucurat degeaba în duelul cu echipa la care este legitimat Ionuț Nedelcearu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Palermo și Pisa contează pentru etapa cu numărul 17 a sezonului de Serie B. Acest meci, la fel ca cele mai tari dueluri din eșalonul secund al fotbalului italian, este LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY!

Marius Marin, gol anulat în Palermo – Pisa. Mijlocașul echipei naționale a fost surprins în ofsaid

În minutul 21 al partidei de la Palermo, formația oaspete a primit o lovitură de colț. La momentul respectiv, balonul a fost centrat în careu, iar un jucător al celor de la Pisa a avut o execuție modestă și a ratat total balonul, pe care voia să îl trimită, inițial, spre poarta apărată de Pigliacelli, fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova.

Totuși, mingea a ajuns apoi la Marius Marin, care era într-o poziție excelentă. Mijlocașul a trimis balonul în poartă, printr-o lovitură de cap de senzație, iar apoi s-a bucurat pentru câteva momente alături de colegii săi. Totuși, bucuria celor de la Pisa a fost oprită de interveția arbitrajului video.

Oficialii din camera VAR au anulat reușita, după câteva minute în care faza a fost revăzută. Conform arbitrilor, Marin a fost surprins într-o poziție neregulamentară, la momentul în care coechipierul acestuia a retrimis mingea în careu, după lovitura de colț respectivă.

Reclamă

Astfel, scorul de pe tabelă a rămas neschimbat, iar reușita mijlocașului de la echipa națională, care ar fi marcat primul gol pentru Pisa în acest sezon, a fost anulată.

Marius Marin, dezvăluiri tulburătoare după calificarea României la EURO 2024

Marius Marin a făcut dezvăluiri cutremurătoare după calificarea României la EURO 2024. Fără a avea dorinţa să iasă în faţă, mijlocaşul Pisei a vorbit despre operaţia de cancer a mamei sale, ce a avut loc chiar înaintea duelului cu Israel (1-1).

„Meciul cu Israel, de la București. Am fost titular, am dat tot ce am avut mai bun în mine, cum o fac mereu… (tăcere). Mulți nici nu ne mai dădeau șanse după 1-1 cu Israel acasă. Pentru mine a fost cel mai greu faptul că nu ne-am apropiat încă de atunci calificarea, cu o victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să dedic această calificare mamei mele! La meciul cu Israel din septembrie, de la București, mi-a fost foarte greu. Atunci am aflat că mama a fost operată de cancer. Eu am venit în țară, din Italia, direct la lot în septembrie, nu am mai trecut pe acasă. Am vorbit cu mama și tata doar la telefon…

Până la urmă, n-au putut să mai ascundă de mine, și au trebuit să recunoască. Mama mi-a zis, la telefon: am fost operată la Timișoara, sunt bine acum, trebuie să joci cu toată inima, luptă acolo cu frații tăi de la echipă pentru România și dă totul că așa mă faci mândră!

Am intrat ca un câine pe teren, așa fac mereu, dar atunci cu Israel și mai tare! Aveam și o leziune pe tendon, ce mai conta…. Am băgat 5-6 injecții în tendon și am jucat așa! Am dat totul! Am coborât în teren pentru echipa națională. Că orice mamă e cea mai mândră de băiatul ei când vede că el își face treaba până la capăt, mai ales când e vorba de România”, a spus Marius Marin, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și