Închide meniul
VIDEO

Marius Marin, gol superb în Palermo – Pisa! A văzut și cartonașul roșu, 11 minute mai târziu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 18:52

Marius Marin, gol superb în Palermo – Pisa! A văzut și cartonașul roșu, 11 minute mai târziu

Marius Marin, gol superb în Palermo - Pisa

Marius Marin / Profimedia

Marius Marin a reușit să marcheze un gol superb în Palermo – Pisa. Mijlocașul echipei naționale și-a ajutat echipa să revină în meci, după ce, înainte de această reușită, gazdele conduceau cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Palermo și Pisa reprezintă un duel din etapa a 17-a a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din acest eșalon al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Marius Marin, gol superb în Palermo – Pisa! Imagini cu execuția românului

În minutul 49 al duelului dintre Palermo și Pisa, Marius Marin a interceptat o minge în interiorul careului. Acesta a făcut o preluare bună și apoi a trimis balonul direct în poarta echipei lui Ionuț Nedelcearu. Astfel, acesta a readus-o pe Pisa în meci, după ce a fost condusă cu scorul de 0-2.

Totuși, la doar 11 minute de la această reușită, mijlocașul echipei naționale a văzut cartonașul roșu, după ce a avut o intrare foarte dură la un adversar. Inițial, arbitrul a lăsat jocul să meargă, dar oficialii din camera VAR au intervenit, iar centralul i-a acordat românului cartonașul roșu.

De asemenea, în prima repriză, Marius Marin a avut și o reușită anulată. În urma unui corner, mijlocașul a trimis mingea cu capul, în poartă. Totuși, arbitrii din camera VAR au sesizat faptul că jucătorul echipei naționale se afla într-o poziție neregulamentară, înainte să primească balonul.

Reclamă

Marius Marin, dezvăluiri tulburătoare după calificarea României la EURO 2024

Marius Marin a făcut dezvăluiri cutremurătoare după calificarea României la EURO 2024. Fără a avea dorinţa să iasă în faţă, mijlocaşul Pisei a vorbit despre operaţia de cancer a mamei sale, ce a avut loc chiar înaintea duelului cu Israel (1-1).

„Meciul cu Israel, de la București. Am fost titular, am dat tot ce am avut mai bun în mine, cum o fac mereu… (tăcere). Mulți nici nu ne mai dădeau șanse după 1-1 cu Israel acasă. Pentru mine a fost cel mai greu faptul că nu ne-am apropiat încă de atunci calificarea, cu o victorie.

Vreau să dedic această calificare mamei mele! La meciul cu Israel din septembrie, de la București, mi-a fost foarte greu. Atunci am aflat că mama a fost operată de cancer. Eu am venit în țară, din Italia, direct la lot în septembrie, nu am mai trecut pe acasă. Am vorbit cu mama și tata doar la telefon…

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, n-au putut să mai ascundă de mine, și au trebuit să recunoască. Mama mi-a zis, la telefon: am fost operată la Timișoara, sunt bine acum, trebuie să joci cu toată inima, luptă acolo cu frații tăi de la echipă pentru România și dă totul că așa mă faci mândră!

Am intrat ca un câine pe teren, așa fac mereu, dar atunci cu Israel și mai tare! Aveam și o leziune pe tendon, ce mai conta…. Am băgat 5-6 injecții în tendon și am jucat așa! Am dat totul! Am coborât în teren pentru echipa națională. Că orice mamă e cea mai mândră de băiatul ei când vede că el își face treaba până la capăt, mai ales când e vorba de România”, a spus Marius Marin, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și