Închide meniul

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Dennis Man: „Face diferenţa!” Românul, în formă maximă la Parma

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 23:26

Reclamă
Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Dennis Man: „Face diferenţa! Românul, în formă maximă la Parma

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Dennis Man

Mihai Stoica, Dennis Man/ Colaj Profimedia

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Stoica, pentru Dennis Man. Managerul general de la FCSB s-a declarat impresionat de prestaţiile internaţionalului român, mărturisind că acesta excelează într-un campionat puternic, Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man marchează pe bandă rulantă la Parma şi traversează unul dintre cele mai bune momente din carieră. Serie B, campionatul în care Man face senzaţie, se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru Dennis Man

Prestaţiile lui Dennis Man din ultimele meciuri nu au trecut neobservate de Mihai Stoica. MM a transmis faptul că recenziile internaţionalului român sunt execelente, fiind al treilea marcator din Serie B, campionat pe care managerul general de la FCSB îl consideră unul dificil, mai ales pentru jucătorii de atac.

MM a mai subliniat şi bugetul imens pe care îl are Parma, fiind de părere că trupa românilor Man şi Mihăilă va promova la capătul acestui sezon.

„Parma cred că are un buget mai mare decât 3-4 echipe din Serie A, salarii foarte mari. Aparţine unui italo-american foarte bogat şi probabil că va promova.

Reclamă

Şi pentru asta cred că ar trebui să discutăm si despre ce face Dennis Man în ultima vreme, pentru că este unul dintre cele mai grele campionate, mai ales pentru atacanţi.

Iar el este al treilea marcator din Serie B şi recenziile sunt extraordinare. Face diferenţa în Serie B. Dă goluri şi pase de gol”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În ultimele două etape, Dennis Man a marcat două goluri şi a oferit şi trei pase decisive. Pe parcursul întregului sezon, internaţionalul român de 25 de ani a reuşit să înscrie, în total, de zece ori, şi să ofere cinci assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Noua poreclă primită de Dennis Man la Parma

Dennis Man i-a dat pe spate pe cei de la Parma! Internaţionalul român a fost omul meciului în deplasarea de la Brescia, câştigată de Parma cu 2-0.

Dennis Man are prestaţii foarte bune la Parma, iar cei din cadrul clubului i-au dedicat o postare specială. Imediat după golul marcat în minutul 24, Parma a postat o fotografie cu Dennis Man şi l-au numit „GOAT”, abrevierea de la „Greatest Of All Time”, adică „Cel mai bun din toate timpurile”. „De asta este GOAT”, au scris cei de la Parma, pe Twitter.

Prestaţia excelentă a lui Dennis Man a dus-o pe Parma la 41 de puncte. Liderul din Serie B este la 6 puncte în faţa celor de la Venezia şi Como, echipele de pe locurile 2 şi 3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și