Închide meniul
VIDEO

Modena – Parma 3-0 a fost în AntenaPLAY! Eşec usturător pentru echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 16:50

Reclamă
Modena – Parma 3-0 a fost în AntenaPLAY! Eşec usturător pentru echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Modena - Parma 3-0 a fost în AntenaPLAY

Dennis Man, în timpul meciului Modena - Parma / Profimedia

Modena – Parma 3-0 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Serie B a pierdut fără drept de apel partida din etapa cu numărul 22 din Serie B, de pe terenul celor de la Modena. După ce au marcat golurile victoriei etapa trecută, pe terenul lui Sampodria, Man şi Mihăilă nu şi-au putut ajuta echipa în această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost a treia înfrângere pentru Parma în acest sezon din Serie B. Modena a deschis scorul prin Bazzistella, în minutul 15, în timp ce Abiuso a majorat diferenţa în minutul 23. Parma a început la fel de slab repriza secundă, Ponsi ducând scorul la 3-0 în minutul 47. Valentin Mihăilă a fost înlocuit la pauză, în timp ce Dennis Man a fost schimbat în minutul 56. Partida a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Modena – Parma 3-0 a fost în AntenaPLAY!

Parma rămâne lider în Serie B după 22 de etape, cu 45 de puncte. Cremonsese şi Venezia, echipele de pe locurile 2 şi 3, au redus din diferenţă, ambele având câte 41 de puncte. Etapa viitoare, echipa lui Man şi Mihăilă va disputa un meci extrem de important pe teren propriu, chiar cu Venezia, ocupanta locului 3.

Update 16:50: Fluier final! Modena s-a impus cu 3-0 în faţa liderului din Serie B, Parma.

Min. 48: Modena – Parma 3-0! Ponsi a marcat şi el, după ce a primit o pasă perfectă de la Battistella.

Reclamă

Min. 46: A început repriza a doua! Valentin Mihăilă a fost schimbat la pauză, în locul lui fiind trimis în teren Partipilo.

Pauză! Modena intră la vestiare cu un avantaj de două goluri, după primele 45 de minute de joc!

Min. 33: Ocazie Parma! Valentin Mihăilă a executat o lovitură liberă pentru „cruciaţi”, iar balonul s-a scurs puţin pe lângă poarta celor de la Modena.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Modena – Parma 2-0! Abiuso a dat lovitura şi a majorat diferenţa pentru gazde! Atacantul a punctat cu un şut din interiorul careului. Jucătorii Parmei au contestat imediat golul, acuzând un fault în atac.

Min. 16: Modena – Parma 1-0! Battistella a deschis scorul pentru gazde, cu un şut superb, din afara careului.

Min. 1: A început partida!

Echipa de start a Parmei: Chichizola, Osorio, Balogh, Estevez, Bernabe, Bonny, Sohm, Coulibaly, Mihăilă Di Chiara, Man

Dennis Man traversează o formă de vis la Parma, în acest sezon. Românul este golgheterul echipei, reuşind să marcheze nouă goluri în campionat, în cele 17 etape bifate.

De asemenea, Man a mai marcat alte două goluri şi în Cupa Italiei, reuşind să ofere şi şase pase decisive, în toate competiţiile.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost titular în ultimele trei meciuri ale Parmei. Internaţionalul român a punctat în victoria din ultima etapă, reuşind să marcheze al doilea gol al sezonului.

Reclamă

Parma este lider detaşat în Serie B. „Cruciaţii” au 45 de puncte, după 21 de meciuri disputate, având şase puncte peste ocupanta locului secund, Como.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi la scenă deschisă după evoluţiile de la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi la scenă deschisă în presa din Italia, după evoluţiile de la Parma. Antonio Di Gaudio, fostul jucător al „cruciaţilor”, s-a declarat impresionat de jocul celor doi români, mărturisind că aceştia se pot descurca şi în Serie A.

Antonio Di Gaudio a declarat că Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt decisivi la Parma, chiar şi în partidele în care nu marchează. Fostul jucător al „cruciaţilor” a mai declarat că este o plăcere să-i vadă jucând pe cei doi români.

„Contribuțiile lui Man și Mihăilă vor cântări foarte mult. Sunt jucători care decid meciuri. Chiar dacă nu reușesc să marcheze, sunt multe situații în care fie pasează decisiv, fie contribuie la fază.

Dacă sunt în cea mai bună formă, reușesc să se descurce excelent. Din punctul meu de vedere, ambii români sunt jucători foarte buni. Îi urmăresc foarte mult pentru că mă regăsesc în ei, și ei joacă tot pe postul de extremă.

Îmi place să îi văd jucând. Mihăilă și Man au un sezon excelent, iar Parma trebuie să se bucure de ei. Sunt jucători de viitor care s-ar putea descurca și în Serie A”, a declarat Antonio Di Gaudio, conform parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și