Închide meniul
VIDEO

Modena – Sampdoria 0-2 în AntenaPLAY! Victorie mare pentru echipa lui Andrea Pirlo

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 19:10

Reclamă
Modena – Sampdoria 0-2 în AntenaPLAY! Victorie mare pentru echipa lui Andrea Pirlo

Modena - Sampdoria LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Andrea Pirlo, în timpul unui meci / Profimediaimages

Modena – Sampdoria 0-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Partida a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Serie B!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, cei de la Modena se află pe locul al 4-lea în clasament, cu 22 de puncte după cele 13 meciuri jucate. De cealaltă parte, ehipa lui Andrea Pirlo este pe 15, cu 13 puncte. În momentul de față, Sampdoria se află la 1 punct peste „zona roșie” din Serie B.

Modena – Sampdoria 0-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min 90+5: Modena – Sampdoria 0-2: Final de meci!

Min 64: Modena – Sampdoria 0-2! Portarul gazdelor nu a reușit să respingă șutul lui Kasami!

Pauză!

Reclamă

Min 32: Modena – Sampdoria 0-1! Esposito a dat lovitura, după o fază construită excelent de coechipierii săi!

Min 1: A început meciul!

Modena – Sampdoria, echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Modena: Gagno; Oukhadda, Riccio, Zaro, Ponsi; Palumbo, Magnino, Duca; Tremolada, Manconi; Bonfanti.

Rezerve: Seculin, Cauz, Cotali, Guiebre, Pergreffi, Vukusic, Battistella, Bozhanaj, Giovannini, Mondele, Abiuso, Falcinelli.

Sampdoria: Stankovic; Depaoli, Ghilardi, Gonzalez, Giordano; Kasami, Yepes, Vieira; Esposito, Borini; DeLuca.

Rezerve: Stankovic; Depaoli, Ghilardi, Gonzalez, Giordano; Kasami, Yepes, Vieira; Esposito, Borini; DeLuca.

Andrea Pirlo are probleme mari de lot. Un virus l-a lăsat fără mai mulţi dintre jucătorii titulari. Sunt şi mai mulţi fotbalişti accidentaţi. Experimentatul mijlocaş Valerio Verre este unul dintre cei care nu vor fi apţi la ora jocului.

Evaluăm situaţia alături de medicul echipei. Cine a luat virusul? Pe parcursul săptămânii Barreca, Giordano, Girelli, Facundo şi Tantalocchi. Sunt şi unii care şi-au revenit. Sperăm ca situaţia să fie sub control. Benedetti va reveni după pauza competiţională şi vom vedea când va fi apt de joc.

Echipa a încercat mereu să îşi scoată în evidenţă valorilor. Întotdeauna atmosfera de după o victorie este diferită. Să câştigi sau să pierzi, îşi schimbă cu adevărat viaţa. A câştiga trebuie să fie o obsesie. După succesul cu Palermo este importat pentru moral să urcăm şi în clasament. Întâlnim acum o echipă care trece printr-un moment excelent, dar vom merge să ne luptăm pentru victorie„, a declarat Andrea Pirlo, potrivit rainews.it.

Reclamă

La 32 de ani, Fabio Borini este golgheterul Sampdoriei. Fostul atacant al lui Liverpool are 5 goluri în 11 meciuri din Serie B.

Echipe probabile la Modena – Sampdoria:

Modena (3-4-1-2): Seculin – Riccio, Zaro, Ponsi – Oukhadda, Magnino, Palumbo, Guiebre – Tremolada – Duca, Manconi

Sampdoria (4-3-2-1): Stankovic – De Paoli, Ghilardi, Gonzalez, Giordano – Kasami, Yepes, Vieira – Askildsen, Borini

În primul meci al etapei a 13-a din Serie B, Venezia a reuşit să o învingă pe Catanzaro. În direct în AntenaPLAY, gazdele de pe arena Pierluigi Penzo au rezolvat soarta partidei în prima repriză. Phjanpalo (25) şi Johnsen (45+1) au marcat golurile victoriei echipei care s-a apropiat la 2 puncte de liderul Parma.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și