Închide meniul

Venezia – Catanzaro 2-1. Meci „nebun” în Serie B! Gazdele au câştigat cu un gol marcat în prelungirile primei reprize

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 22:20 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 23:30

Venezia – Catanzaro 2-1. Meci „nebun în Serie B! Gazdele au câştigat cu un gol marcat în prelungirile primei reprize

Venezia - Catanzaro 2-1. Meci "nebun" în Serie B!

Jucătorii de la Venezia / Profimedia Images

Venezia – Catanzaro 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Partida contează pentru etapa cu numărul 13 a sezonului din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, cei de la Venezia și-au câștigat duelul din ultima etapă, cu Ternana, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, Catanzaro a fost învinsă, în etapa a 12-a, de Modena, cu scorul de 1-2. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Venezia – Catanzaro 2-1 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+7: Fluier final! Venezia a câştigat cu 2-1!

Min. 45+3: Pauză

Min. 45+2: Venezia – Catanzaro 2-1! Dennis Johnsen marchează cu largul concurs al portarului Fulignati! Balonul şutat de Johnsen i-a trecut pe sub mâini portarului lui Catanzaro

Reclamă

Min. 40: Venezia – Catanzaro 1-1! Ghion a reușit să egaleze cu un șut superb, de la marginea careului.

Min. 25: Venezia – Catanzaro 1-0! Pohjanpalo a înscris de la 11 metri

Min. 24: Penalty pentru Venezia după un fault făcut în careu de către portarul Fulignati

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: Ocazie mare pentru Venezia! Busio a şutat slab dintr-o poziţie foarte bună. Portarul a prins balonul.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Venezia (3-4-2-1): Bertinato; Sverko, Altare, Modolo; Candela, Tessman, Busio, Ellertsson; Johnsen, Pierini; Pohjanpalo

Catanzaro (4-4-2): Fulignati; Veroli, Brighenti, Krajnc, Situm; Vandeputte, Pompetti, Ghion, Sounas; Iemmello, Stoppa

Înainte de această partidă, Venezia este pe locul al 2-lea în Serie B, cu 24 de puncte, la 5 lungimi în spatele liderului Parma. De cealaltă parte, Catanzaro este pe 5, cu 21 de puncte.

În cazul unei victorii, gazdele se vor apropia, cel puțin temporar, de liderul Parma. De cealaltă parte, în cazul în care Catanzaro se va impune, va urca, pentru moment, pe poziția a 3-a în clasamentul din eșalonul secund al fotbalului italian.

Reclamă

De asemenea, un alt meci care se va vedea în AntenaPLAY este Modena – Sampdoria. Partida respectivă va avea loc pe 11 noiembrie, de la ora 17:15.

Cât va lipsi Dennis Man, după accidentarea suferită

Italienii au reacţionat imediat după anunţul că Dennis Man s-a accidentat. Aceştia susţin că atât fanii Parmei, cât şi suporterii echipei, au primt o veste proastă, deoarece internaţionalul român traversa o formă de vis şi era unul dintre cei mai buni jucători din lotul „cruciaţilor”.

Man a fost supus unui RMN, prin care s-a stabilit faptul că a suferit o accidentare la adductori. Ca urmare, internaţionalul român este nevoit să stea departe de teren timp de trei săptămâni.

„Vești proaste pentru suporterii Parmei și pentru Fabio Pecchia, care va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai în formă jucători ai săi sau mai bine zis unul dintre cei mai în formă din întreg campionatul Serie B: extrema ofensivă, Dennis Man, s-a accidentat ușor în ultimul meci jucat la Parma împotriva celor de la Sudtirol, iar testele prin care a trecut astăzi au fost făcute publice în România.

RMN-ul pe care l-a făcut Man în ultimele ore a dat un rezultat nu tocmai fericit: accidentarea la adductor ar urma să-l oblige pe român să stea între două și trei săptămâni.

În consecință, fotbalistul va fi absent pentru următorul meci de la Lecce și pentru cele două meciuri pe care România le va juca în pauza națională, împotriva Israelului (18 noiembrie) și a Elveției (21 noiembrie). Așa se spune în România, în așteptarea comunicărilor oficiale din partea clubului cruciat”, a notat italienii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și