Închide meniul
VIDEO

Nota obținută de Dennis Man după Catanzaro – Parma 0-5. Cum au descris italienii prestația românului

Alex Ioniță Publicat: 17 septembrie 2023, 20:17

Reclamă
Nota obținută de Dennis Man după Catanzaro – Parma 0-5. Cum au descris italienii prestația românului

Nota obținută de Dennis Man după Catanzaro - Parma 0-5

Dennis Man, în Catanzaro - Parma 0-5 / Profimediaimages

Nota obținută de Dennis Man după Catanzaro – Parma 0-5. Atacantul a revenit după accidentare și a marcat un gol în ultimul meci jucat de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Catanzaro și Parma a contat pentru etapa a 5-a a noului sezon din Serie B. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă s-a impus categoric, cu scorul de 5-0, în fața formației nou promovate, exclusiv în AntenaPLAY.

Nota obținută de Dennis Man după Catanzaro – Parma 0-5. Atacantul român, printre cei mai buni jucători din teren

Potrivit celor de la parmalive.com, Dennis Man a obținut nota 7,5 după prestația din meciul cu Catanzaro. Acesta a prestat un joc bun și a fost decisiv la revenirea de după accidentare. În minutul 18 al meciului, românul a deschis scorul, după pasa lui Bonny.

De asemenea, pe lângă nota pe care i-au atribuit-o, italienii au descris și jocul fotbalistului care a ratat echipa națională în luna septembrie. Aceștia l-au lăudat pe Dennis Man și sunt de părere că românul poate face diferența, de azi înainte, în următoarele partide pe care Parma le va juca.

„Încă de la începutul partidei era clar că Dennis are o zi bună. Imediat cum a primit spațiu din partea oponenților, atacantul și-a arătat calitățile. A marcat primul gol, cu o execuție la timpul potrivit.

Reclamă

La faza loviturii de la 11 metri, obținută de Bonny, Dennis Man i-a oferit o pasă excelentă francezului. A fost foarte aproape să reușească „dubla”, cu un șut care a trecut printre trei adversari , dar portarul lui Catanzaro a prins mingea.

A ratat o serie de ocazii, dar dacă va reuși să își mențină aceste evoluții bune, ar putea să facă diferența”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Golul marcat de Dennis Man în Catanzaro – Parma 0-5:

Reclamă 4 / 0/3

Catanzaro – Parma 0-5

Echipa italiană Parma a învins duminică, în deplasare, scor 5-0, formaţia Catanzaro, în etapa a cincea din Serie B. Atacantul român Dennis Man a deschis scorul pentru oaspeţi.

Parma nu a avut probleme la Catanzaro, unde a condus cu 3-0 la pauză. Dennis Man, care a început ca titular, a deschis scorul în minutul 18, după o combinaţie cu Bonny. Oaspeţii au primit apoi un penalti şi Benedyczak a transformat pentru 2-0 în minutul 25. Man a mai avut o ocazie mare în minutul 31, dar golul a căzut în minutul 40, când a înscris Benedyczak, notează news.ro.

Imediat după pauză Parma a înscris pentru 4-0, prin Partipilo (min. 47), iar Colak a stabilit rezultatul final în minutul 84.

Dennis Man a fost înlocuit la pauză, iar Valentin Mihăilă a rămas pe banca de rezerve la Parma, care a ajuns la patru victorii în cinci etape şi ocupă primul loc în Serie B, cu 13 puncte. Catanzaro este pe 5, cu 10 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și