Închide meniul

Nota primită de Radu Drăgușin, după Como – Genoa 2-2, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY. ”A profitat de avantajul fizicului”

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2023, 10:51

  • Como – Genoa 2-2
  • Radu Drăgușin a contribuit la un gol al oaspeților

Radu Drăgușin a primit nota 6 după meciul dintre Como și Genoa, încheiat 2-2, ce a fost transmis exclusiv în AntenaPLAY, din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin a fost notat cu 6 de tuttomercatoweb.com și doar doi colegi de la Genoa au avut note mai mari, Strootman (7) și Tail (6.5).

Nota primită de Radu Drăgușin, după Como – Genoa 2-2

”A fost poziționat în partea stângă a apărării și a profitat de avantajul fizicului său puternic. A avut și apariții în atac și a participat la al doilea gol”, au scris italienii.

Reclamă

Radu Drăguşin a contribuit serios la golul de 2-0 al lui Genoa în meciul cu Como. Fundaşul român a păcălit apărarea lui Como. În minutul 57 Gudmundsson a centrat de pe partea dreaptă pentru Radu Drăguşin.

Românul nu a reuşit să finalizeze, dar jucătorul care îl marca abia a reuşit să respingă. Balonul a ajuns la Coda, care a finalizat imparabil, din voleu, de la doar câţiva metri de linia porţii.

Reclamă

Como-Genoa s-a încheiat 2-2, după ce Genoa a condus cu 2-0. Strootman a deschis scorul în minutul 23, în urma unei gafe uriaşe a portarului Gomis. Genoa a majorat apoi avantajul în minutul 57, prin golul lui Coda.

Radu Drăgușin, comparat de Mihai Stoichiță cu Didi Prodan

Radu Drăgușin a fost comparat de Mihai Stoichiță cu regretatul Didi Prodan. Oficialul Federației Române de Fotbal are încredere deplină în calitățile lui Radu Drăgușin, cel care a făcut un meci foarte solid împotriva naționalei din Belarus, scor 2-1 pentru România.

„Să nu grăbim aprecierile! Este un jucător foarte bun, care crește într-o zonă de fotbal extrem de propice pentru fundași, în orice serie ar juca în Italia. Acum, își consolidează această poziție prin faptul că joacă meci de meci, prin faptul că a început să înscrie. Am văzut că participă efectiv la finalizare. Nu știu dacă am avut un jucător așa de masiv în zona centrală și așa de puternic precum Radu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă stau bine să mă gândesc, hai să zic că e un fel de Didi Prodan, Dumnezeu să-l odihnească. El era însă stângaci. Îmi aduce aminte de el și ca talie, dar și ca forță, amândoi agresivi. Cam în zona asta mă duc. Nu vreau să mă duc înainte foarte mult, au mai fost jucători foarte buni în această zonă, asemănători lui”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit prosport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” Vezi toate știrile
Pe același subiect
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde
Premier League • 13 apr., 15:37
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham
Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali
Premier League • 10 apr., 8:52
„Nu am niciun motiv să îl laud!” Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali! Verdictul impresarului despre fundașul român
Mainoo a marcat un gol fabulos. Salah a egalat din penalty. Final nebun pe Old Trafford
Premier League • 7 apr., 22:00
Tottenham – Nottingham Forest 3-1. Drăguşin a rămas pe bancă. Manchester United – Liverpool 2-2. Derby nebun pe Old Trafford
Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham
Premier League • 7 apr., 11:14
„Realitatea e alta!” Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham! Anunţul făcut de englezi
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin
Premier League • 4 apr., 18:56
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!”