Închide meniul
Video

Radu Drăguşin a contribuit serios la golul de 2-0 al lui Genoa! Cum a păcălit românul apărarea lui Como

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2023, 18:22

Radu Drăguşin a contribuit serios la golul de 2-0 al lui Genoa

Radu Drăguşin, alături de colegii lui de la Genoa / Profimedia Images

  • O centrare pentru Radu Drăguşin a dus la golul 2 al lui Genoa
  • Como a smuls in-extremis un egal, după ce Genoa a condus cu 2-0

Radu Drăguşin a contribuit serios la golul de 2-0 al lui Genoa în meciul cu Como. Fundaşul român a păcălit apărarea lui Como.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 57 Gudmundsson a centrat de pe partea dreaptă pentru Radu Drăguşin. Românul nu a reuşit să finalizeze, dar jucătorul care îl marca abia a reuşit să respingă. Balonul a ajuns la Coda, care a finalizat imparabil, din voleu, de la doar câţiva metri de linia porţii.

Radu Drăguşin a contribuit serios la golul de 2-0 al lui Genoa

Apariţia lui Radu Drăguşin în careul lui Como a fost de bun augur. Fundaşul român nu a finalizat el faza, dar aceasta s-a încheiat cu succes pentru Genoa. Portarul Gomis nu a avut nicio şansă să intervină la voleul lui Coda.

Reclamă

Como-Genoa s-a încheiat 2-2, după ce Genoa a condus cu 2-0. Strootman a deschis scorul în minutul 23, în urma unei gafe uriaşe a portarului Gomis. Genoa a majorat apoi avantajul în minutul 57, prin golul lui Coda.

Como a reuşit să smulgă un egal în ultimele minute ale meciului. Mai întâi Cutrone, fost atacant al lui Milan, a redus din handicap în minutul 62. Mancuso a adus egalarea pentru Como în minutul 89, după un corner.

Reclamă

Radu Drăgușin, comparat de Mihai Stoichiță cu Didi Prodan: „Nu știu dacă am mai avut un jucător ca el!”

Radu Drăgușin a fost comparat de Mihai Stoichiță cu regretatul Didi Prodan. Oficialul Federației Române de Fotbal are încredere deplină în calitățile lui Radu Drăgușin, cel care a făcut un meci foarte solid împotriva naționalei din Belarus, scor 2-1 pentru România.

Să nu grăbim aprecierile! Este un jucător foarte bun, care crește într-o zonă de fotbal extrem de propice pentru fundași, în orice serie ar juca în Italia. Acum, își consolidează această poziție prin faptul că joacă meci de meci, prin faptul că a început să înscrie. Am văzut că participă efectiv la finalizare. Nu știu dacă am avut un jucător așa de masiv în zona centrală și așa de puternic precum Radu.

Dacă stau bine să mă gândesc, hai să zic că e un fel de Didi Prodan, Dumnezeu să-l odihnească. El era însă stângaci. Îmi aduce aminte de el și ca talie, dar și ca forță, amândoi agresivi. Cam în zona asta mă duc. Nu vreau să mă duc înainte foarte mult, au mai fost jucători foarte buni în această zonă, asemănători lui”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin, într-un Top 100 al celor mai buni tineri jucători din Europa

Radu Drăguşin se regăseşte în Top 100 al celor mai buni tineri jucători sub 23 de ani, care nu evoluează în primele cinci ligi din Europa. Fundaşul român taversează un sezon de vis la Genoa, şi a fost şi titular la echipa naţională, în partidele din preliminariile EURO 2024.

Radu Drăguşin este singurul reprezentant al României în Topul celor mai buni tineri jucători, din afara primelor cinci ligi din Europa. Potrivit raportului întocmit de CIES, fundaşul român este cotat la 11 milioane de euro.

Lider în acest top este portughezul Goncalo Ramos. Jucătorul lui Benfica este cotat la 70 de milioane de euro, conform sursei citate mai sus. Pe locul secund se regăseşte un alt portughez, coechipier cu Goncalo Ramos, anume Antonio Silva. Acesta este cotat la nu mai puţin de 66 de milioane de euro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde
Premier League • 13 apr., 15:37
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham
Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali
Premier League • 10 apr., 8:52
„Nu am niciun motiv să îl laud!” Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali! Verdictul impresarului despre fundașul român
Mainoo a marcat un gol fabulos. Salah a egalat din penalty. Final nebun pe Old Trafford
Premier League • 7 apr., 22:00
Tottenham – Nottingham Forest 3-1. Drăguşin a rămas pe bancă. Manchester United – Liverpool 2-2. Derby nebun pe Old Trafford
Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham
Premier League • 7 apr., 11:14
„Realitatea e alta!” Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham! Anunţul făcut de englezi
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin
Premier League • 4 apr., 18:56
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!”