Închide meniul
VIDEO

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Modena – Parma 1-1. ”A aprins finalul”

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 8:28

Reclamă

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Modena – Parma 1-1 au fost anunțate de italieni, chiar dacă cei doi au jucat mai puțin de o repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut o ocazie de gol în minutul 56, atunci când, după ce a driblat doi adversari, a șutat periculos, dar portarul Modenei a fost bine poziționat. Mihăilă e cel care ”a aprins finalul”, au notat cei de la ParmaLive.

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Modena – Parma 1-1

Mai întâi, șutul său din minutul 87 nu a prins ținta. Înainte de intrarea în prelungiri, acesta a șutat de la 30 de metri și putea aduce victoria cruciaților, dar Gagno le-a salvat din nou pe gazde.

Astfel, Mihăilă a primit nota 6.3 pentru cele 20 de minute disputate, în timp ce Dennis Man a fost notat cu 6.5, fiind la egalitate cu celebrul portar Gianluigi Buffon.

Gianluigi Buffon, gafă mare la 45 de ani, în Modena – Parma

În minutul 14 al meciului Modena – Parma am asistat la o gafă mare a lui Gianluigi Buffon. Marele portar italian şi-a introdus mingea în poartă. Modena a deschis scorul în minutul 14, după un corner. Diaw a reluat cu capul spre poartă, după o centrare a lui Tremolada.

Reclamă

Chiar dacă balonul era parabil, Gianluigi Buffon şi-a introdus mingea în poartă. Creditat cu golul este Diaw, dar Buffon a contribuit serios la reuşita Modenei.

Adrian Benedyczak, gol spectaculos în Parma – Modena 1-1

Adrian Benedyczak a marcat un gol spectaculos în Parma – Modena 1-1. Colegul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă a înscris cu un voleu de efect. Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

El a egalat în min. 16 al întâlnirii Parma – Modena. Benedyczak a şutat în forţă, din voleu, de la circa 11 metri. Portarul Modenei nu a avut nicio şansă să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

Transferat în 2021 de către Parma, Benedyczak are acum 12 goluri marcate în 62 de partide pentru formaţia italiană.

Parma – Modena s-a încheiat 1-1. După pauză au intrat şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Românii au fost activi şi au fost aproape de a aduce victoria pentru Parma.

Cu acest rezultat, Parma rămâne pe locul 6 în Serie B, cu 48 de partide. Adversara Parmei din această seară, Modena, se află pe locul 10, cu 43 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și