Închide meniul
Video

Gianluigi Buffon, gafă mare la 45 de ani, în Modena – Parma! Marele portar italian şi-a introdus mingea în poartă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2023, 22:37

Reclamă

Buffon, gafă mare la 45 de ani cu Modena!

Gianluigi Buffon a greşit în Modena - Parma / captură AntenaPLAY

În minutul 14 al meciului Modena – Parma am asistat la o gafă mare a lui Buffon. Marele portar italian şi-a introdus mingea în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modena a deschis scorul în minutul 14, după un corner. Diaw a reluat cu capul spre poartă, după o centrare a lui Tremolada.

Gianluigi Buffon, gafă mare la 45 de ani, în Modena – Parma!

Chiar dacă balonul era parabil, Gianluigi Buffon şi-a introdus mingea în poartă. Creditat cu golul este Diaw, dar Buffon a contribuit serios la reuşita Modenei.

Parma a intrat la pauză la egalitate cu Modena, după ce Benedyczak a înscris superb în minutul 16. Acesta a reluat imparabil, din voleu.

Parma se afla la egalitate la pauză cu Modena, scor 1-1, într-un meci disputat în deplasare.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au evoluat în prima repriză, ambii fiind lăsaţi pe bancă de antrenorul Fabio Pecchia.

Dennis Man, introdus la pauză. Mihăilă rămâne pe bancă

Dennis Man a fost introdus la pauză de antrenorul Parmei, Fabio Pecchia. Românul a început activ. În minutul 56 românul a driblat doi adversari şi a şutat pe poartă. Din păcate şutul său a fost reţinut cu uşurinţă de portarul Modenei.

În a doua repriză Parma e echipa mai activă. După ce Modena a deschis scorul, Parma a fost echipa mai activă.

Reclamă 4 / 0/3

Parma – Modena LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Duelul dintre Modena și Parma se vede LIVE exclusiv doar în  AntenaPLAY. Meciul a început de la ora 21.30.

Parma ocupă locul 7 înaintea rundei cu numărul 33 din Serie B, loc care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Serie A. Trupa lui Fabio Pecchia are moral bun înaintea confruntării cu Modena, înregistrând două victorii în ultimele două etape, cu Palermo și cu Cittadella.

De cealaltă parte, Modena este pe locul 10, cu 42 de puncte, la cinci lungimi distanță de Parma. În ultima rundă, Modena a obținut și ea o victorie, 1-0 pe terenul celor de la Perugia.

În partida din tur, Modena s-a impus pe terenul celor de la Parma, scor 2-1.

Valentin Mihăilă ar putea reveni pe teren în duelul cu Modena. Internaționalul român s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul lunii februarie, și a stat pe bancă la duelurile din ultimele două runde.

De cealaltă parte, Dennis Man a bifat 24 de minute pentru Parma, în ultimul meci, cu Cittadella.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și