Închide meniul

„Nu au prelungit cu Parma!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 16:36

Reclamă
„Nu au prelungit cu Parma! Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

"Nu au prelungit cu Parma!" Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Giovanni Becali a făcut anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au promovat în Serie A cu Parma! Agentul de jucători a dat toate cărțile pe față și a vorbit despre situația românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Man și Mihăilă într-o formă de senzație, Parma a promovat direct în Serie A de pe prima poziție a eșalonului secund. Cele mai tari meciuri din acest sezon de Serie B s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY!

„Nu au prelungit cu Parma!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

Chiar dacă italienii au anunțat că Man și Mihăilă sunt foarte aproape de a semna un nou contract cu Parma, Giovanni Becali a anunțat că, până în momentul de față, nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

Agentul a dezvăluit că cei doi români își doresc să joace la Parma și în sezonul viitor, însă oferta făcută de oficialii echipei nu este pe placul acestora.

„Nu! Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuții, am avut două-trei discuții, nu ajungem la un numitor comun.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma, ci în condițiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini cel mai mare vis

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare. Patronul de la FCSB visează ca echipa sa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, după ce a câştigat titlul.

Dennis Man a dezvăluit că s-a bucurat pentru foştii săi colegi de la FCSB pentru titlul pe care l-au câştigat. Man crede că FCSB poate ajunge în grupele cupelor europene. Marele vis al lui Gigi Becali este să ajungă în Liga Campionilor.

Reclamă

„Da, am văzut, chiar am vorbit cu câțiva colegi, sunt fericit pentru ei, era și timpul. Crezi că vor reuși să intre în grupele europene? Sperăm, nu știu. Eu cred că da, dacă sunt încrezători în ei, orice e posibil„, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

De asemenea, Dennis Man a făcut și o promisiune uriașă înainte de EURO 2024. Internaţionalul român are încredere în grupul creat la echipa naţională şi spune că România poate trece de faza grupelor.

Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024, iar printre jucătorii convocaţi se află şi Dennis Man. Jucătorul de la Parma spune că România poate scrie istorie la Campionatul European din Germania şi să se califice în fazele superioare ale competiţiei.

„(n.r. – Putem să depășim faza optimilor, sferturilor?) Eu sunt foarte încrezător și cred în acest grup, știu jucătorii care sunt în acest grup și eu spun că vom face surprize”, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și