Închide meniul

Olimpiu Moruţan, aproape de revenirea în Serie B! După Bari, o altă echipă a transmis o ofertă pentru internaţionalul român!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 11:46

Reclamă
Olimpiu Moruţan, aproape de revenirea în Serie B! După Bari, o altă echipă a transmis o ofertă pentru internaţionalul român!

Olimpiu Moruţan, aproape de revenirea în Serie B!

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci amical la Galatasaray/ Profimedia Images

Olimpiu Moruţan, aproape de revenirea în Serie B! După Bari, o altă echipă din Serie B şi-l doreşte pe român. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY din 19 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo a făcut o ofertă concretă pentru Olimpiu Moruţan. Gruparea din Serie B îşi doreşte promovarea şi a pus pe masă o ofertă de împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumpărare pentru 6 milioane de euro!

Olimpiu Moruţan, aproape de revenirea în Serie B!

Palermo a declanșat ofensiva pentru Moruțan: împrumut cu obligație de cumpărare. Neftchi Baku a trimis o ofertă către Galatasaray, pentru împrumutul jucătorului, dar românul este aproape de o revenire în Italia.

Cu sprijinul financiar de la City Group, Palermo construiește o echipă care să atace promovarea în Serie A, iar negocierile pentru transferul mijlocașului ofensiv român au fost accelerate în ultimele ore.

Acordul este aproape să fie încheiat, pentru un împrumut cu obligație de cumpărare, în schimbul a 6 milioane de euro, dar sunt anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru activarea clauzei”, au scris jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a evoluat la Pisa în sezonul trecut, fiind împrumutat de la Galatasaray. Moruţan a fost coleg de echipă la Pisa cu bunul său prieten Marius Marin. La Pisa mai e legitimat şi Adrian Rus. La Palermo, echipă la care e aproape să ajungă Moruţan, evoluează românul Ionuţ Nedelcearu.

Moruţan e cotat de transfermarkt.com la 4,5 milioane de euro. El a fost achiziţionat în 2021 de către Galatasaray de la FCSB, pentru 4,2 milioane de euro.

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan: „Discutăm cu multe echipe. Depindem de Galatasaray”

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 24 de ani a revenit în această vară la Galatasaray, dar viitorul său se află în continuare sub semnul întrebării. Împrumutat sezonul trecut la Pisa, el e dorit şi de Bari.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat despre oferta celor de la Bari, Becali a declarat că mai multe echipe sunt interesate de Moruţan. Impresarul român a exclus o revenire în România şi nu scoate din calcul posibilitatea ca acesta să rămână, în cele din urmă, la Galatasaray.

Discutăm cu multe echipe. Vom vedea. Depindem de Galatasaray. Galatasaray joacă azi, mâine se vor întoarce şi ne vor comunica.

(n.r. există şi posibilitatea să rămână la Galatasaray?) Da, da.

Sunt mai multe echipe (n.r. din Italia) care îl vor. Trei-patru echipe. Şi în Turcia sunt încă trei-patru. Depinde de ce vrea Galatasaray.

(n.r. varianta de a reveni în România) Exclus”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

S-a stabilit programul primei etape din Serie B. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY

S-a stabilit programul primei etape din Serie B. Românii din a doua ligă italiană atacă promovarea în Serie A, unul dintre cele mai tari campionate ale lumii.

Serie B începe pe data de 19 august, iar în primele etape se anunță deja dueluri tari. Competiția poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

În cadrul primei etape din Serie B, românii de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au o misiune ușoară, cel puțin pe hârtie. Echipa lor va întâlni, pe teren propriu, nou promovata Feralpisalo, echipă cu lotul cotat la 5,85 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ca și o comparație, Parma are lotul cotat la 57,78 milioane de euro, iar cotele adunate ale celor doi români valorează mai mult decât lotul formației nou promovate, adică 5,9 milioane de euro.

Interesant este că în lotul celor de la Feralpisalo se află și un fotbalist român, născut în Italia. Este vorba despre Denis Hergheligiu, care a fost crescut în academia celor de la Atalanta. Acesta se află din 2019 în lotul echipei nou promovate și a contribuit la succesul echipei din sezonul trecut, din Serie C.

Pisa, cealaltă echipă cu doi români legitimați în lot, va juca în prima etapă împotriva celor de la Lecco, o altă echipă nou promovată. Și formația la care joacă Marius Marin și Adrian Rus este favorită în această confruntare.

Nu în ultimul rând, echipa lui Ionuț Nedelcearu, Palermo, joacă în deplasare, împotriva celor de la Bari. Echipa fundașului român a terminat sezonul trecut pe poziția a 9-a în Serie B, în timp ce Bari s-a clasat pe poziția a 3-a, dar a pierdut lupta pentru promovarea în Serie A contra celor de la Cagliari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și