Închide meniul
Video

Olimpiu Moruțan, aproape de un assist de senzație în Ternana – Pisa! Pasă de 35 de metri cu o precizie impresionantă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 18:18

Olimpiu Moruțan, aproape de un assist de senzație în Ternana - Pisa

Olimpiu Moruțan / Profimedia

Olimpiu Moruțan a fost aproape de un assist de senzație în meciul Ternana – Pisa, din etapa a 33-a din Serie B. Mijlocașul de 23 de ani a fost titularizat de Luca D’Angelo alături de un alt internațional român, Marius Marin. Adrian Român a fost singurul conațional lăsat pe bancă în meciul transmis LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan, care este cel mai bun pasator al Pisei, își putea trece în cont un nou assist la gruparea din liga a doua a Italiei. Fostul jucător al lui FCSB a trimis o pasă de 35 de metri cu o precizie impresionantă.

Olimpiu Moruțan, aproape de un assist de senzație în Ternana – Pisa

Pisa a deschis rapid scorul. În minutul 6, Moreo a trimis mingea în poartă din pasa lui Beruatto. Olimpiu Moruțan își putea ajuta echipa să își dubleze avantajul după un sfert de oră. Aflat la mijlocul terenului, românul a pasa impecabil pentru Torregrossa. Atacantul din Venezuela a primit mingea între doi adversari și a scăpat singur cu portarul.

Decarul Pisei nu a reușit însă să îl învingă pe Iannarilli, care a avut o paradă de yile mari. A fost intervenția etapei în Serie B!

Olimpiu Moruțan este remarcatul celor de la Pisa. Are nu mai puțin de 6 goluri stagionale și 7 pase decisive. Niciun coechipier nu a reușit mai mult de 2 assist-uri în această ediție de campionat. În ceea ce privește numărul de goluri, este depășit numai de Gliozzi. Atacantul de 27 de ani a punctat de 9 ori pentru Pisa.

Reclamă

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul a declarat, în presa din Italia, faptul că mai mulţi oficiali de la Galatasaray au mers la ultimul meci al celor de la Pisa, pentru a-l urmări pe internaţionalul român.

Olimpiu Moruţan evoluează la Pisa de la începutul sezonului, sub formă de împrumut de la Galatasaray. Pentru a-l achiziţiona definitiv pe internaţionalul român, italienii trebuie să achite clauza de 5,5 milioane de euro, la finalul stagiunii.

Giovanni Becali a dezvăluit că Galatasaray este în continuare cu ochii pe Olimpiu Moruţan. Impresarul a confirmat faptul că oficialii trupei din Turcia au asistat la partida dintre Pisa şi Cagliari, din ultima rundă de Serie B, pentru a-l vedea la treabă pe internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa – Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare„, a declarat Giovanni Becai, pentru lanazione.it.

Cele mai tari meciuri ale celor de la Pisa, trupa lui Olimpiu Moruţan, se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și