Închide meniul

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Anunţul făcut de impresar în presa din Italia: „Au venit să-l vadă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 16:48

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan! Anunţul făcut de impresar în presa din Italia: „Au venit să-l vadă!

Singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Pisa / Profimediaimages

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul a declarat, în presa din Italia, faptul că mai mulţi oficiali de la Galatasaray au mers la ultimul meci al celor de la Pisa, pentru a-l urmări pe internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan evoluează la Pisa de la începutul sezonului, sub formă de împrumut de la Galatasaray. Pentru a-l achiziţiona definitiv pe internaţionalul român, italienii trebuie să achite clauza de 5,5 milioane de euro, la finalul stagiunii.

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan

Giovanni Becali a dezvăluit că Galatasaray este în continuare cu ochii pe Olimpiu Moruţan. Impresarul a confirmat faptul că oficialii trupei din Turcia au asistat la partida dintre Pisa şi Cagliari, din ultima rundă de Serie B, pentru a-l vedea la treabă pe internaţionalul român.

Giovanni Becali a mai mărturisit că cele două cluburi încă nu s-au pus de acord în privinţa lui Olimpiu Moruţan, însă decizia finală se va lua în scurt timp.

„Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa – Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

Reclamă

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare„, a declarat Giovanni Becai, pentru lanazione.it.

Cele mai tari meciuri ale celor de la Pisa, trupa lui Olimpiu Moruţan, se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Pisa. Internaţionalul român a bifat 31 de meciuri pentru trupa de Serie B, în care a reuşit să marcheze şase goluri şi să ofere şapte assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa a avut evoluții foarte bune în acest sezon, motiv pentru care tot mai multe formații din Italia s-au interesat de el.

Noul club care și-a manifestat dorința pentru serviciile internaționalul român este Salernitana, echipă care ocupă locul 16 în Serie A. Olimpiu Moruțan poate fi urmărit la treabă în Serie B, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

„Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan.

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste”, au scris jurnaliștii de la pianetaserieb.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și