Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, assist spectaculos în Brescia – Pisa 1-1. Mijlocaşul român, decisiv la 12 minute după ce a intrat pe teren!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 18:33

Olimpiu Moruţan, assist spectaculos în Brescia – Pisa 1-1. Mijlocaşul român, decisiv la 12 minute după ce a intrat pe teren!

Singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Pisa / Profimediaimages

Olimpiu Moruţan a reuşit un assist spectaculos în meciul Brescia – Pisa, scor 1-1, din etapa a 37-a din Serie B. Mijlocaşul român este printre cei mai buni pasatori din a doua ligă a Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a făcut diferenţa şi în disputa de pe Stadio Mario Rigamonti. Chiar dacă a fost rezervă, s-a făcut remarcat imediat după ce a intrat pe teren. D’Angelo l-a trimis la luptă în minutul 67, în locul lui Tramoni.

Olimpiu Moruţan, assist spectaculos în Brescia – Pisa 1-1

12 minute mai târziu, Moruţan reuşea o centrare perfectă. A driblat trei adversari şi i-a pus mingea pe tavă lui Masucci, care a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. A fost a 8-a pasă decisivă românului în Serie B. Moruţan are şi şase goluri pentru Pisa.

Moruţan a primit şi un cartonaş galben, în minutul 90+3, dar şi-a ajutat echipa să rămână în cărţi pentru calificarea la barajul pentru Serie A. Pisa are 47 de puncte şi este prima sub linie. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat are cu un punct mai puţin decât Palermo şi cu două mai puţin decât Venezia.

Reclamă

Pisa tocmai a pus capăt unei serii de patru înfrângeri în campionat şi este obligată să câştige etapa viitoare, cu SPAL. În remiza cu Brescia, Marius Marin a fost titular. Celălalt român, Adrian Rus, a fost rezervă neutilizată.

Cele mai tari meciuri ale românilor din Serie B se văd LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

Olimpiu Moruţan, principalul obiectiv al Pisei, în mercato de vară

Olimpiu Moruţan e principalul obiectiv al Pisei, în mercato de vară. Asta şi dacă ţinem cont că echipa din Serie B are concurenţă serioasă pentru transferul definitiv al românului, care e dorit în Serie A, de Salernitana şi Torino.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, mingea e în terenul Pisei, echipă la care Galatasaray l-a împrumutat până la finalul sezonului. Atunci, el are o clauză de cumpărare de 5.5 milioane de euro, care l-ar transforma în jucătorul Pisei, anunţă presa din Italia. Totuşi, conducătorii clubului încearcă să îl aducă în Serie B la un preţ mai mic.

De acest lucru vor să profite două echipe din Seria A. Salernitana şi Torino sunt dispuse să achite cele 5.5 milioane de euro, dacă Pisa nu va ajunge la o înţelegere cu gruparea Cim Bom.

Moruţan e cotat la 5 milioane de euro şi are un sezon reuşit la Pisa. El a marcat şase goluri şi şi-a trecut în cont şi şapte pase decisive, în cele 33 de meciuri adunate în Serie B.

Cel mai probabil, transferul lui Moruţan depinde şi de eventuala promovare a Pisei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și