Închide meniul

Olimpiu Moruţan, principalul obiectiv al Pisei, în mercato de vară! Concurenţă serioasă din Serie A

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 10:55

Olimpiu Moruţan, principalul obiectiv al Pisei, în mercato de vară! Concurenţă serioasă din Serie A

Olimpiu Moruţan e aproapre de a reveni la Pisa

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan e principalul obiectiv al Pisei, în mercato de vară. Asta şi dacă ţinem cont că echipa din Serie B are concurenţă serioasă pentru transferul definitiv al românului, care e dorit în Serie A, de Salernitana şi Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, mingea e în terenul Pisei, echipă la care Galatasaray l-a împrumutat până la finalul sezonului. Atunci, el are o clauză de cumpărare de 5.5 milioane de euro, care l-ar transforma în jucătorul Pisei, anunţă presa din Italia. Totuşi, conducătorii clubului încearcă să îl aducă în Serie B la un preţ mai mic.

Olimpiu Moruţan, principalul obiectiv al Pisei

De acest lucru vor să profite două echipe din Seria A. Salernitana şi Torino sunt dispuse să achite cele 5.5 milioane de euro, dacă Pisa nu va ajunge la o înţelegere cu gruparea Cim Bom.

Moruţan e cotat la 5 milioane de euro şi are un sezon reuşit la Pisa. El a marcat şase goluri şi şi-a trecut în cont şi şapte pase decisive, în cele 33 de meciuri adunate în Serie B.

Cel mai probabil, transferul lui Moruţan depinde şi de eventuala promovare a Pisei. Echipa la care mai joacă Marius Marin şi Adrian Rus se află încă pe locurile de play-off din Serie B, dar tremură serios, ţinând cont că are cinci meciuri consecutive fără victorie.

Reclamă

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15), exclusiv în AntenaPLAY

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15) sunt meciurile din etapa a 36-a din Serie B, pe care le poți urmări exclusiv în AntenaPLAY, în acest weekend.

În AntenaPLAY, continua lupta pentru play-off-ul de promovare în Serie A, dar și cea pentru evitarea retrogradării. La lucru îi vom vedea în acest final de săptămână pe Ionuț Nedelcearu, Dennis Man și pe Valentin Mihăilă.

Palermo e la un singur punct de locul 8, ultimul care duce în play-off-ul de promovare în Serie A. Echipa lui Nedelcearu vine însă după cinci meciuri fără victorie, în care a adunat doar trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, de la 17:15, intră în scenă în AntenaPLAY Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma poate face un pas decisiv pentru play-off, în cazul unei victorii, dar are nevoie și de alte rezultate favorabile.

Meciul va fi unul extrem de greu, împotriva Bresciei. Fosta echipă a lui Hagi și Mircea Lucescu speră să rămână în Serie B, fiind acum pe poziție de baraj, chiar dacă a adunat 10 puncte în ultimele cinci partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și