Închide meniul

Olimpiu Moruţan, în topul jucătorilor cu cele mai multe pase decisive din Serie B

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2023, 12:03

Olimpiu Moruţan, în topul jucătorilor cu cele mai multe pase decisive din Serie B

Olimpiu Moruţan, în topul jucătorilor cu cele mai multe pase decisive din Serie B

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan se află în topul jucătorilor cu cele mai multe pase decisive din Serie B, cu două etape rămase de disputat din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul în această ierarhie este Luca Tremolada, de la Modena, cu 12 astfel de reuşite, el fiind urmat de Palumbo, de la Ternana, cu 8 pase decisive.

Olimpiu Moruţan, în topul jucătorilor cu cele mai multe pase decisive din Serie B

Olimpiu Moruţan e la egalitate cu colegul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Vazquez. Fiecare şi-a trecut în cont câte şapte pase decisive. Românul a marcat şi şase goluri, în cele 33 de meciuri adunate în acest sezon.

Acesta este şi motivul pentru care italienii scriu că jucătorul de 24 de ani cotat la 5 milioane de euro este principalul obiectiv al Pisei, pentru această vară de mercato. Jucătorul e împrumutat de la Galatasaray, iar, pentru un transfer definitiv, Pisa trebuie să plătească 5.5 milioane de euro.

Totuşi, italienii speră să reuşească mutarea cu o sumă mai mică de bani. Dacă nu va ajunge la o astfel de înţelegere cu gruparea Cim Bom, două echipe de Serie A stau la pândă. Salernitana şi Torino sunt dispuse să achite cele 5.5 milioane de euro pentru mijlocaşul vândut de FCSB pentru 4.2 milioane de euro.

Reclamă

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15), exclusiv în AntenaPLAY

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15) sunt meciurile din etapa a 36-a din Serie B, pe care le poți urmări exclusiv în AntenaPLAY, în acest weekend.

În AntenaPLAY, continua lupta pentru play-off-ul de promovare în Serie A, dar și cea pentru evitarea retrogradării. La lucru îi vom vedea în acest final de săptămână pe Ionuț Nedelcearu, Dennis Man și pe Valentin Mihăilă.

Palermo e la un singur punct de locul 8, ultimul care duce în play-off-ul de promovare în Serie A. Echipa lui Nedelcearu vine însă după cinci meciuri fără victorie, în care a adunat doar trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, de la 17:15, intră în scenă în AntenaPLAY Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma poate face un pas decisiv pentru play-off, în cazul unei victorii, dar are nevoie și de alte rezultate favorabile.

Meciul va fi unul extrem de greu, împotriva Bresciei. Fosta echipă a lui Hagi și Mircea Lucescu speră să rămână în Serie B, fiind acum pe poziție de baraj, chiar dacă a adunat 10 puncte în ultimele cinci partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și