Închide meniul

Olimpiu Moruţan, jucătorul remarcat după Ternana – Pisa 2-1! Ce scrie presa din Italia despre român! Meciul a fost live exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 11:19

Olimpiu Moruţan, jucătorul remarcat după Ternana – Pisa 2-1! Ce scrie presa din Italia despre român! Meciul a fost live exclusiv în AntenaPLAY

Olimpiu Moruţan, remarcat după Ternana - Pisa 2-1, meci care a fost exclusiv în AntenaPLAY

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Pisa/ Profimedia

Olimpiu Moruţan a fost jucătorul remarcat, după partida dintre Pisa şi Ternana, care a fost exclusiv în AntenaPLAY. Internaţionalul român a fost lăudat în presa din Italia, în ciuda înfrângerii dramatice suferite de echipa sa, într-un meci din runda a 33-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost titular în confruntarea dintre Ternana şi Pisa, din Serie B. Partida a fost în live exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Olimpiu Moruţan, jucătorul remarcat după Ternana – Pisa 2-1, meci care a fost exclusiv în AntenaPLAY

Evoluţia lui Olimpiu Moruţan din partida de pe terenul celor de la Ternana a fost extrem de apreciată. Jurnaliştii italieni l-au lăudat pe român, şi au notat faptul că acesta a fost cel mai inspirat jucător de la Pisa.

„Cel mai inspirat de la Pisa. Intuițiile sale nu sunt însă răsplătite pentru a fi amintite curând”, notează italienii de la tuttomercatoweb.com.

De asemenea, după jocul prestat în partida cu Ternana, Olimpiu Moruţan a primit nota 6,4 una dintre cele mai mari din lotul celor de la Pisa, conform celor de la sofascore.ro. Marius Marin, şi el titular în meciul cu Ternana, a fost notat cu 6,7, şi el având o evoluţie solidă în confruntarea din ultima rundă.

Reclamă

După înfrângerea cu Ternana, Pisa a ratat şansa de a urca pe locul şase în Serie B. Trupa lui Olimpiu Moruţan a rămas pe locul opt, cu 46 de puncte, acumulate după 33 de runde disputate.

Olimpiu Moruțan, aproape de un assist de senzație în Ternana – Pisa

Olimpiu Moruțan a fost aproape de un assist de senzație în meciul Ternana – Pisa, din etapa a 33-a din Serie B. Mijlocașul de 23 de ani a fost titularizat de Luca D’Angelo alături de un alt internațional român, Marius Marin. Adrian Rus a fost singurul conațional lăsat pe bancă în meciul transmis LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

Moruțan, care este cel mai bun pasator al Pisei, își putea trece în cont un nou assist la gruparea din liga a doua a Italiei. Fostul jucător al lui FCSB a trimis o pasă de 35 de metri cu o precizie impresionantă.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa a deschis rapid scorul. În minutul 6, Moreo a trimis mingea în poartă din pasa lui Beruatto. Olimpiu Moruțan își putea ajuta echipa să își dubleze avantajul după un sfert de oră. Aflat la mijlocul terenului, românul a pasa impecabil pentru Torregrossa. Atacantul din Venezuela a primit mingea între doi adversari și a scăpat singur cu portarul.

Decarul Pisei nu a reușit însă să îl învingă pe Iannarilli, care a avut o paradă de zile mari. A fost intervenția etapei în Serie B!

Olimpiu Moruțan este remarcatul celor de la Pisa. Are nu mai puțin de 6 goluri stagionale și 7 pase decisive. Niciun coechipier nu a reușit mai mult de 2 assist-uri în această ediție de campionat. În ceea ce privește numărul de goluri, este depășit numai de Gliozzi. Atacantul de 27 de ani a punctat de 9 ori pentru Pisa.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și