Închide meniul

Olimpiu Moruţan, lăudat în presa din Italia după ultimul meci la Pisa! Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 20:23

Olimpiu Moruţan, lăudat în presa din Italia după ultimul meci la Pisa! Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY

Singurul scenariu prin care Olimpiu Moruţan ar putea semna cu FCSB

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Pisa / Profimediaimages

  • Olimpiu Moruţan, lăudat în presa din Italia

Olimpiu Moruţan a fost lăudat în presa din Italia, după ultimul meci la Pisa. Internaţionalul român a prestat un joc solid, în victoria obţinută de echipa sa, contra celor de la Benevento, scor 2-0, în etapa a 30-a din Liga a 2-a din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY. De asemenea, meciurile vor fi şi în format live video, pe AS.ro.

Olimpiu Moruţan, lăudat în presa din Italia după ultimul meci la Pisa

Olimpiu Moruţan a fost titular în ultimul meci disputat de Pisa. Acesta a fost înlocuit în minutul 76, de către Giuseppe Sibilli.

Reclamă

Chiar dacă nu a marcat în meciul cu Benevento, Olimpiu Moruţan a fost remarcat de jurnaliştii italieni. Aceştia susţin faptul că internaţionalul român este capabil să creeze pericol la poarta adversă, la orice fază.

„Vioi, prezent, voinic, atunci când are mingea la picior dă mereu senzația că poate inventa ceva”, susţin jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă

De asemenea, şi Marius Marin a fost remarcat, după partida contra celor de la Benevento. Marin a fost integralist în ultimul meci al celor de la Pisa, iar jurnaliştii italieni notează despre acesta faptul că este într-o formă de vis.

L-a contracarat pe Farias și a făcut o treabă perfectă. În formă excelentă”, notează sursa citată mai sus.

Atât Olimpiu Moruţan, cât şi Marius Marin au fost convocaţi de Edi Iordănescu pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Partida României cu Andorra va fi exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, sâmbătă, 25 martie, de la ora 21.45.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan, pus pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost puși pe lista de transferuri a lui Galatasaray. Anunțul a fost făcut de presa din Turcia. habersport.com susține că 8 jucători vor părăsi grupara cim bom la finalul sezonului, iar printre aceștia se află și cei doi români.

Chiar dacă au avut evoluții consistente la Al Ittihad Kalba și Pisa, Cicâldău și Moruțan nu l-au convins pe Okan Buruk, care le-a cerut bașkanilor să caute echipe pentru cei doi români.

Alpaslan Ozturk, Ogulcan Gaglayan, Christian Luyindama, Taylan Antalyali, Emre Kilinc și Mostafa Mohamed sunt ceilalți șase jucători de care Galatasaray urmează să se despartă în această vară.

Moruțan are parte de un sezon excelent în Serie B, competiție pe care o poți vedea exclusiv în AntenaPLAY. Fostul mijlocaș de la FCSB a marcat șase goluri și a oferit și șapte pase decisive, în cele 29 de meciuri adunate în toate competițiile, pentru Pisa.

De cealaltă parte, Cicândău are și el evoluții bune la Ittihad Kalba. Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a marcat cinci goluri și și-a trecut în cont și cinci pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024