Închide meniul
VIDEO

Palermo – Bari 3-0 a fost în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu a câștigat lupta cu Malcom Edjouma și George Pușcaș

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 februarie 2024, 23:25

Palermo – Bari 3-0 a fost în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu a câștigat lupta cu Malcom Edjouma și George Pușcaș

Palermo - Bari 3-0

Colaj cu Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Malcom Edjouma / Profimedia

Meciul Palermo – Bari a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 23 a sezonului din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, echipa lui Ionuț Nedelcearu se află pe locul al 4-lea în eșalonul secund, cu 39 de puncte. De cealaltă parte, Bari este pe locul 12, cu 27 de puncte. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Palermo – Bari 3-0

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 80: Palermo – Bari 3-0! Segre și-a trecut numele pe lista marcatorilor

Min. 72: Palermo – Bari 2-0! Ceccaroni a majorat diferența gazdelor.

Reclamă

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 44: Palermo – Bari 1-0! Ranocchia a deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Palermo și Bari:

Palermo: Pigliacelli – Lund, Ceccaroni, Nedelcearu, Diakite – Segre, Gomes, Ranocchia – Di Francesco, Brunori, Insigne

Bari: Brenno – Dorval, Matino, Vicari, Pucino – Acampora, Maita, Edouma – Kailon, Pușcaș, Menez

Palermo primește vizita celor de la Bari după ce, în etapa precedentă a sezonului de Serie B, a obținut un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Catanzaro. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorul de 1-1.

De cealaltă parte, echipa lui Edjouma și Pușcaș s-a încurcat cu Reggiana și a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-2.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc pe data de 18 august a anului trecut. La momentul respectiv, duelul se juca pe terenul lui Bari și se încheia cu scorul de 0-0.

Reclamă

Tatăl lui Malcom E

djouma a dat de înțeles că fiul lui nu vrea să se întoarcă la FCSB

Tatăl mijlocașului, Martin Edjouma, a dezvăluit faptul că fiul său se simte excelent la Bari și că își dorește să dea tot ce are mai bun în tricoul acestei echipe, deoarece vrea să reușească în fotbalul italian.

„Sunt foarte fericit să îl văd pe teren, dar și pe fratele lui cel mic, care face primii pași în fotbalul profesionist la Toulouse. E o plăcere să îi văd jucând, să îi văd că fac ceea ce iubesc și că marchează, așa cum a făcut-o Malcom.

În primul rând, vreau să vă spun că Malcom este un om care acceptă de fiecare dată provocările. E o persoană care muncește din greu. A avut nevoie de o perioadă de acomodare la fotbalul italian, iar bariera lingvistică a pus probleme. Acum evoluează pe poziția lui, se readaptează și va încerca să devină un titular incontestabil.

Malcom iubește orașul Bari. Familia lui e foarte fericită acolo și își dorește foarte mult să aibă succes pentru că a fost primit excelent de suporteri. Visul lui e să aibă succes în Italia și să urce cât mai mult posibil cu acest club”, a spus tatăl lui Malcom, potrivit pianetabari.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și