Închide meniul

Tatăl lui Malcom Edjouma a dat de înțeles că fiul lui nu vrea să se întoarcă la FCSB: „Iubește Bari”

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 20:47

Reclamă
Tatăl lui Malcom Edjouma a dat de înțeles că fiul lui nu vrea să se întoarcă la FCSB: Iubește Bari”

Tatăl lui Malcom Edjouma a dat de înțeles că fiul lui nu vrea să se întoarcă la FCSB

Malcom Edjouma / Profimedia

Tatăl lui Malcom Edjouma a dat de înțeles că fiul lui nu vrea să se întoarcă la FCSB. Francezul care evoluează la Bari se simte excelent la echipa din eșalonul secund al fotbalului italian, după spusele tatălui său, Martin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a fost împrumutat de FCSB la Bari, în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Oficialii clubului din Italia au posibilitatea de a-l achiziționa definitiv în vară, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Tatăl lui Malcom Edjouma a dat de înțeles că fiul lui nu vrea să se întoarcă la FCSB

Tatăl mijlocașului, Martin Edjouma, a dezvăluit faptul că fiul său se simte excelent la Bari și că își dorește să dea tot ce are mai bun în tricoul acestei echipe, deoarece vrea să reușească în fotbalul italian.

„Sunt foarte fericit să îl văd pe teren, dar și pe fratele lui cel mic, care face primii pași în fotbalul profesionist la Toulouse. E o plăcere să îi văd jucând, să îi văd că fac ceea ce iubesc și că marchează, așa cum a făcut-o Malcom.

În primul rând, vreau să vă spun că Malcom este un om care acceptă de fiecare dată provocările. E o persoană care muncește din greu. A avut nevoie de o perioadă de acomodare la fotbalul italian, iar bariera lingvistică a pus probleme. Acum evoluează pe poziția lui, se readaptează și va încerca să devină un titular incontestabil.

Reclamă

Malcom iubește orașul Bari. Familia lui e foarte fericită acolo și își dorește foarte mult să aibă succes pentru că a fost primit excelent de suporteri. Visul lui e să aibă succes în Italia și să urce cât mai mult posibil cu acest club”, a spus tatăl lui Malcom, potrivit pianetabari.com.

În momentul de față, Bari se află pe locul al 10-lea în Serie B, după 21 de etape disputate din campionat. Echipa lui Malcom Edjouma a adunat 27 de puncte din aceste meciuri și se află la 2 puncte de locul 8, care duce în play-off-ul pentru promovarea în Serie A.

Malcom Edjouma a marcat primul gol pentru Bari

În minutul 20 al duelului dintre Ascoli și Bari, Malcom Edjouma și-a trecut numele pe lista marcatorilor, cu o execuție care l-a surprins pe portarul advers. Acesta a primit o pasă excelentă în interiorul careului, de la Kallon, și a trimis mingea, plasat, spre poarta gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeper-ul celor de la Ascoli, Emiliano Viviano, nu a reușit să intervină, iar mingea s-a oprit direct în plasa porții.

Astfel, mijlocașul împrumutat de la FCSB a reușit să marcheze primul gol în tricoul celor de la Bari. Până la meciul cu Ascoli, care contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie B, Edjouma a jucat în 11 meciuri pentru formația din sudul peninsulei, în care nu a reușit să fie decisiv.

În momentul de față, Edjouma este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A ajuns la Bari în această vară, sub formă de împrumut, care expiră în vara acestui an. Totuși, italienii îl pot achiziționa la finalul acestei perioade, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și