Închide meniul
VIDEO

Palermo – Benevento 1-1, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Nedelcearu, gol anulat în prelungiri. Pigliacelli, intervenţie fabuloasă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 19:10

Palermo – Benevento 1-1, exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Nedelcearu, gol anulat în prelungiri. Pigliacelli, intervenţie fabuloasă

Palermo - Benevento 1-1 a fost exclusiv în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci din Serie B / Profimediaimages

Palermo – Benevento 1-1, meci din etapa a 34-a din Serie B, a putut fi urmărit  în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY şi LIVE TEXT pe AS.ro. Ambele goluri s-au marcat în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo, echipa lui Nedelcearu, nu a putut să învingă pe Benevento, formaţie la care evoluează Alin Toşca. Sala şi Farias au marcat golurile partidei. Finalul a fost unul dramatic.

Palermo a reuşit înscrie în minutul 5 de prelungiri, însă reuşita lui Broh a fost anulată de VAR.

VEZI ACUM LIVE VIDEO PALERMO – BENEVENTO ÎN ANTENAPLAY

Palermo – Benevento 1-1, exclusiv în AntenaPLAY

Min 90+6: FINAL DE MECI! Palermo nu a reuşit să învingă pe Benevento şi a pierdut două puncte uriaşe în lupta pentru promovare în Serie A.

Reclamă

Min 90+5: GOOOL anulat pentru Palermo! Broh a marcat, însă reuşita a fost anulată de VAR, după ce Valente a atins mingea cu mâna.

Min. 89: Alin Toşca a primit cartonaşul galben după o intrare dură asupra lui Brunori.

Min. 38: Paradă fabuloasă a lui Mirko Pigliacelli! Fostul portar al Universităţii Craiova a avut o intervenţie fantastică la lovitura de cap a lui Acampora.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 31: Ocazie mare pentru Benevento! Ciano a tras de la 20 de metri, dar mingea a trecut de puţin pe lângă vinclul porţii apărate de Pigliacelli.

Min. 28: GOOOL Benevento! Diego Farias a marcat cu un şut din interiorul careului!

Min. 11: GOOOL Palermo! Sala a marcat cu un şut violent din 8 metri. Echipa lui Nedelcearu a dat lovitura, deşi Benevento a fost mai periculoasă.

Min. 7: Ocazie uriaşă pentru Benevento. Pigliacelli a scos miralucos un şut din interiorul careului.

Min. 1: A început partida.

Palermo – Benevento, 17:15, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Echipele de start

Palermo: Pigliacelli; Mateju, Nedelcearu, Marconi; Valente, Saric, Gomes, Verre, Sala; Brunori, Tutino.
Antrenor: Eugenio Corini.

Benevento: Manfredini; Veseli, Glik, Tosca; Improta, Acampora, Schiattarella, Viviani, Foulon; Farias, Ciano.
Antrenor: Andrea Agostinelli.

Reclamă

Internaţionalul român Ionuţ Nedelcearu este fundaşul cu cele mai multe apariţii stagionale pentru Palermo. Jucător de bază este şi Mirko Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova. Amândoi au fost avertizaţi de antrenor.

Totul este clar pentru noi. Doar Genoa, Cagliari, Frosinone și Sudtirol au pierdut mai puține meciuri decât noi. Avem al treilea cel mai bun atac dar, din păcate, a 17-a cea mai bună apărare. E un capitol pe care trebuie să îl îmbunătăţim. Înţeleg dezamăgirea fanilor pentru cele două înfrângeri suferite în ultimele trei etape. Totuşi, suntem aproape de a ne atinge obiectivul stabilit iniţial.

Urmează un meci cu mare însemnătate pentru noi. Benevento are jucători de o calitate incontestabilă, care ne pot pune probleme. De-a lungul timpului, ei şi-au făcut treaba mai bine„, a declarat Eugenio Corini la conferinţa de presă, potrivit footballnews24.it.

Benevento este fără victorie în Serie B din luna februarie. Venit în luna ianuarie, după ce s-a despărţit de Gaziantep, Alin Toşca îşi poate ajuta echipa să producă surpriza. Trupa lui Agostinelli continuă să spere că va evita retrogradarea. Are 30 de puncte, cu 5 mai puţin decât prima echipă care este pe loc de baraj.

Palermo a coborât până pe locul 10, dar păstrează şanse la calificarea în play-off-ul de promovare. O despart numai 3 puncte de ocupanta poziţiei a 8-a.

Palermo – Benevento şi Pisa – Bari, meciurile săptămânii din Serie B

Palermo – Benevento şi Pisa – Bari sunt meciurile săptămânii din Serie B, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Spectacolul din Serie B începe sâmbătă, cu duelul echipelor lui Ionuţ Nedelcearu şi Alin Toşca.

Duminică, tot de la 17:15, Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus anunţă spectacol total în Pisa – Bari. Pisa se află pe locul 7 şi încearcă să rămână în lupta pentru promovare în Serie A. De cealaltă parte, Bari se află pe locul 3 şi speră în continuare să prinde locul 2, ocupat acum de Genoa, care permite promovarea directă în Serie A.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și