Închide meniul
VIDEO

Palermo – Catanzaro 1-2, în AntenaPLAY! Şoc acasă pentru echipa lui Ionuţ Nedelcearu

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 23:20

Reclamă
Palermo – Catanzaro 1-2, în AntenaPLAY! Şoc acasă pentru echipa lui Ionuţ Nedelcearu

Palermo - Catanzaro, LIVE VIDEO, 21:30, în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu, în timpul unui meci la Palermo/ Profimedia

Palermo – Catanzaro, duelul din etapa a 15-a din Serie B, s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY. Trupa lui Ionuţ Nedelcearu a ratat şansa de a urca pe podium în Serie B. În schimb, a realizat acest lucru chiar Catanzaro, care avea acelaşi număr de puncte cu Palermo, 24, înainte de acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu a fost lăsat tot meciul pe bancă de către antrenorul lui Palermo, Eugenio Corini. Pe primul loc în Serie B este Venezia, cu 30 de puncte, la egalitate cu Parma, trupa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Palermo – Catanzaro 1-2, în AntenaPLAY

Min. 90+8: Fluier final! Catanzaro a obţinut o victorie mare pe terenul lui Palermo

Min. 82: Palermo – Catanzaro 1-2! Stulac a redus din handicap cu o lovitură de cap

Min. 49: Palermo – Catanzaro 0-2! Biasci a marcat, după ce primul său şut, faţă în faţă cu Pigliacelli, fusese apărat de portarul lui Palermo. Mingea s-a întors la atacantul lui Catanzaro, care a înscris uşor, cu poarta goală

Reclamă

Min. 44: Palermo – Catanzaro 0-1! Iemello a marcat după o bâlbâială în careul gazdelor

Min. 15: Ocazie pentru Catanzaro, paradă foarte bună a lui Pigliacelli

Min. 1: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

PALERMO: 22 Pigliacelli, 3 Lund, 4 Gomes, 5 Lucioni, 7 Mancuso, 8 Segre, 9 Brunori (C.), 10 Di Mariano, 15 Marconi, 25 Buttaro, 37 Mateju

CATANZARO: 1 Fulignati, 9 Iemmello (C.), 14 Scognamillo, 18 Ghion, 21 Pompetti, 23 Brighenti, 24 Sounas, 27 Vandeputte, 28 Biasci, 72 Veroli, 77 Katseris.

Palermo nu a mai câştigat de două runde în Serie B. Trupa lui Ionuţ Nedelcearu a remizat în ultima etapă cu Ternana, în deplasare, scor 1-1. În urmă cu două runde, Palermo a fost învinsă pe teren propriu de Cittadella, scor 0-1.

Palermo ocupă locul cinci în Serie B, cu 24 de puncte, acumulate după 14 runde disputate. De cealaltă parte, Catanzaro este vecina de clasament a celor de la Palermo, cele două echipe fiind la egalitate de puncte.

În ultima etapă de Serie B, Catanzaro a învins-o pe teren propriu pe Cosenza, scor 2-0, şi a pus astfel capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.

Ionuţ Nedelcearu a bifat doar 18 minute pentru Palermo, în acest sezon de Serie B. Fundaşul de 27 de ani a evoluat în duelul cu Venezia, de la finalul lunii septembrie, iar de atunci nu a mai bifat niciun minut.

Reclamă

Ce se întâmplă cu Malcom Edjouma la Bari

Malcom Edjouma trăieşte un coşmar la Bari. Fostul mijlocaş de la FCSB a fost din nou „uitat” pe bancă la ultimul meci de Serie B, competiţie care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma a fost transferat sub formă de împrumut de Bari la începutul sezonului. Italienii i-au plătit lui Gigi Becali suma de 200.000 de euro, iar în cazul în care vor vrea să-l transfere definitiv pe mijlocaş la finalul sezonului, vor mai trebui să scoată din buzunar suma de 600.000 de euro.

Edjouma nu a mai bifat niciun minut la Bari de pe 24 septembrie. La momentul respectiv, fostul mijlocaş al FCSB-ului era titular împotriva lui Catanzaro, fiind schimbat la pauză.

Un singur meci a bifat ca titular Edjouma la Bari, cel cu Catanzaro din septembrie. Acesta a mai bifat 33 de minute cu Ternana, 16 minute cu Cittadella, nouă minute cu Cremonese şi alte şase minute în primul său meci la formaţia de Serie B, cu Palermo.

În urmă cu câteva zile, directorul sportiv al lui Bari a oferit declaraţii despre situaţia lui Edjouma. Polito a dat de înţeles că mijlocaşul francez va fi trimis înapoi la FCSB, deoarece Bari are mulţi jucători la mijlocul terenului.

„Edjouma este un jucător străin. Avem mulți fotbaliști la centrul terenului. Noi avem mulți fotbaliști și nu știm unde să îi punem. Dacă nu se acomodează, vom face altceva. La antrenamente face lucruri grozave”, a declarat antrenorul lui Bari, conform Sport del Sud.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și