Închide meniul
VIDEO

Palermo – FeralPisalo 3-0 a fost în AntenaPLAY. Victorie categorică pentru trupa lui Ionuţ Nedelcearu

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 21:15

Reclamă
Palermo – FeralPisalo 3-0 a fost în AntenaPLAY. Victorie categorică pentru trupa lui Ionuţ Nedelcearu

Palermo - FeralPisalo, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (19:30)

Ionuţ Nedelcearu, în timpul unui meci la Palermo/ Profimedia

Palermo -FeralPisalo 3-0, duelul din etapa a patra din Serie B, a fost în format LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY. Trupa lui Ionuţ Nedelcearu a obţinut o victorie categorică în faţa nou-promovatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu a fost rezervă neutilizată pentru Palermo. Fundaşul român nu a bifat niciun minut în acest start de sezon.

Palermo – FeralPisalo 3-0 a fost LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Final! Palermo – FeralPisalo 3-0! Victorie categorică pentru trupa lui Ionuţ Nedelcearu, în etapa a patra din Serie B.

Min. 85: Palermo – FeralPisalo 3-0! Di Franceso a reuşit să ducă scorul la 3-0, după un contraatac fulger.

Min. 46. Palermo – FeralPisalo 2-0! Stulac a majorat diferenţa pentru Palermo. Mijlocaşul a punctat cu un şut bine-plasat, din marginea careului.

Reclamă

Min. 16: Palermo – FeralPisalo 1-0! Insigne a reuşit să deschidă scorul! Atacantul a punctat cu un şut pe jos, din interiorul careului.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

Reclamă 4 / 0/3

Palermo: Pigliacelli – Mateju, Lucioni, Ceccaroni, Aurelio – Henderson, Stulca, Segre – Insigne, Brunori, Di Mariano

FeralPisalo: Pizzignacco – Ferrarini, Ceppitelli, Pilati, Martella – Fiordilino, Bacchetti, Balestrero – Compagnon, La Mantia, Di Molfetta

Palermo a obţinut o victorie clară în etapa precedentă de Serie A. Trupa lui Ionuţ Nedelcearu s-a impus cu scorul de 3-1 în duelul de pe terenul celor de la Reggiana.

Palermo nu a evoluat în etapa de la mijlocul săptămânii, astfel că are un meci în minus faţă de celelalte echipe.

Ionuţ Nedelcearu a fost rezervă în primele două etape ale sezonului la Palermo, şi ar putea fi introdus în duelul cu FeralPisalo.

FeralPisalo a obţinut trei înfrângeri clare, în primele trei meciuri din noul sezon de Serie B. Nou-promovaţii au fost învinşi de Ascoli, Sudtirol şi de Parma.

Cele două echipe s-au duelat ultima dată în 2022, în play-off-ul pentru promovare în Serie B. La vremea respectivă, Palermo câştigat ambele meciuri, 3-0 în tur, şi 1-0 în retur.

Reclamă

Parma a transferat un alt jucător român

Parma a transferat un alt jucător român! Este vorba de Lorenzo Biliboc, mijlocaş de bandă dreapta, în vârstă de 16 ani. El a fost adus împrumut de la Juventus.

Lorenzo Biliboc va evolua la Parma Primavera. Echipa deţinută de miliardarul american Kyle Krause l-a împrumutat de la Juventus U17 până în vara anului viitor.

„Parma nu mişcă doar pe piaţa transferurilor pentru prima echipă. Este activă şi echipele sale de tineret. Sosirea în tricoul galben-albastru a italo-românului Lorenzo Biliboc, născut în 2006, este oficială.

Vine împrumut de la Juventus şi va întări lotul de la Primavera al antrenorului Beggi. Este o extremă dreaptă care poate juca şi ca atacant central: un joker pentru atacul gialloblu”, au scris cei de la parmalive.com.

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma

Valentin Mihăilă, a fost aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! În minutul 22, românul a primit o minge în careu şi a reluat superb, cu călcâiul. Mihăilă a trimis pe spaţiul porţii, dar portarul Nicolas a reuşit să respingă balonul. Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Mihăilă s-a demarcat foarte bine, la limita offside-ului şi a reluat superb, dar reflexul lui Nicolas a împiedicat unul din cele mai frumoase goluri din acest sezon de Serie B.

Valentin Mihăilă a fost titularizat de către antrenorul Fabio Pecchia. Dennis Man, accidentat, nu evoluează în Pisa – Parma.

„Cruciaţii” au avut un start perfect de partidă. În minutul 14 Bonny a marcat, după o acţiune superbă a lui Sohm, care a driblat trei adversari. Sohm i-a pasat, după driblingurile superbe, decisiv lui Bonny, care a reluat perfect şi a deschis scorul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și