Închide meniul
VIDEO

Palermo – Modena 4-2, în AntenaPLAY. Nedelcearu, titular în victoria cu care gazdele au urcat pe locul 6 în Serie B

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2024, 19:10 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 0:00

Reclamă
Palermo – Modena 4-2, în AntenaPLAY. Nedelcearu, titular în victoria cu care gazdele au urcat pe locul 6 în Serie B

Palermo - Modena LIVE VIDEO (17:15, AntenaPLAY)

Jucătorii lui Palermo sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Palermo – Modena 4-2, meci din etapa a 21-a din Serie B, a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Fundaşul român Ionuţ Nedelcearu a fost titular şi şi-a ajutat echipa să urce pe locul 6 în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost spectacol total în confruntarea din liga secundă a italiei. Modena a restabilit egalitatea de două ori, dar nu a mai avut ce face pe final. Soleri a reuşit o dublă impresionantă în minutele 88 şi 90+9.

Palermo – Modena LIVE VIDEO

Min. 90+10: Palermo – Modena 4-2! Final de meci

Min. 90+9: Palermo – Modena 4-2! Soleri a reuşit „dubla”. Golul a fost iniţial pentru ofsaid, dar a intervenit VAR şi arbitrul a validat reuşita. Palermo nu mai poate pierde victoria şi urcă pe locul 6.

Min. 88: Palermo – Modena 3-2! Ce nebunie de meci. Soleri a înscris după un contraatac, din pasa lui Segre.

Reclamă

Min. 60: Palermo – Modena 2-2! Abiuso a înscris pentru oaspeţi, după o fază fixă.

Min. 35: Palermo – Modena 2-1! Gazdele au revenit imediat la conducere. Brunori s-a distrat cu defensiva adversă şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

Min. 31: Palermo – Modena 1-1! Battistella a marcat din centrarea perfectă a lui Ponsi. Ionuţ Nedelcearu, aflat chiar în faţa mijlocaşului Modenei, nu a putut interveni.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 8: Palermo – Modena 1-0! Jacopo Segre a deschis rapid scorul, după o fază superbă a gazdelor. A marcat al cincilea gol stagional!

Min.1: A început meciul!

Update 17.00: Echipele de start.

PALERMO (4-3-3): Pigliacelli – Graves, Nedelcearu, Ceccaroni, Lund – Henderson, Gomes, Segre – Insigne, Brunori, Di Francesco

MODENA (4-3-1-2): Gagno – Ponsi, Zaro, Pergreffi, Corrado – Battistella, Gerli, Magnino – Tremolada – Gliozzi, Manconi

Palermo a înregistrat cinci victorii şi un egal, în cele 10 meciuri disputate în acest sezon pe teren propriu. De partea cealaltă, Modena vine după trei victorii, cinci egaluri şi două eşecuri în duelurile din deplasare.

În meciul tur, Palermo se impunea pe terenul Modenei, cu 2-0. Henderson şi Mancuso erau cei doi marcatori, într-un duel în care Ionuţ Nedelcearu a fost lăsat pe banca de rezerve.

Reclamă

Notele primite de Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce au strălucit în Sampdoria – Parma 0-3

Notele primite de Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce au strălucit în Sampdoria – Parma 0-3. Dennis Man a primit cea mai mare notă după ce a dat un gol şi i-a pasat decisiv lui Mihăilă.

Cei de la sofascore.ro i-au acordat lui Dennis Man cea mai mare notă. Internaţionalul român a fost notat cu 8,6. De cealaltă parte, Mihăilă a primit şi el o notă mare. Fostul jucător al Universităţii Craiova a primit nota 7,6. Atât Man, cât şi Mihăilă au fost schimbaţi în repriza a doua după ce au rezolvat meciul cu Sampdoria.

Sampdoria – Parma 0-3 a fost vineri LIVE în AntenaPLAY şi LIVE VIDEO pe AS.ro. Românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă au făcut un meci mare. Man a marcat din penalty în minutul 41 şi a dat un assist la golul marcat de Valentin Mihăilă în minutul 44. Celălalt gol a fost marcat de Estevez în minutul 70.

Parma este liderul la zi în Serie B, cu 45 de puncte după 21 de etape. Dennis Man a avut o contribuţie majoră în parcursul de excepţie al Parmei, cu cele 9 goluri marcate în acest sezon. Mihăilă este şi el într-o revenire clară de formă şi a reuşit să marcheze al doilea gol. De cealaltă parte, Sampdoria se află pe locul 13, cu doar 23 de puncte şi ar putea să cadă şi mai jos după această etapă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și