Închide meniul

Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 23:30

Reclamă
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!

Palermo - Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!

Valentin Mihăilă şi Dennis Man / Profimedia

Meciul Palermo și Parma 0-0 a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Partida contează pentru etapa cu numărul 34 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, Palermo se află pe locul 6 în eșalonul secund, cu 52 de puncte. De cealaltă parte, echipa lui Man și Mihăilă e lider, cu 70 de puncte și e foarte aproape de promovarea în Serie A! Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+4: Fluier final! Palermo – Parma s-a încheiat 0-0

Min. 71: Ratare pentru Dennis Man! Şutul lui Dennis Man este respins de portar în corner. Ocazie importantă pentru Parma!

Min. 69: Mihăilă a ieşit de pe teren, fiind înlocuit cu Sohm.

Reclamă

Min. 51: Ocazie importantă ratată de Valentin Mihăilă! Şutul românului, din marginea careului, s-a dus peste tranversală.

Min. 30: Accidentare gravă! Di Mariano şi Estevez au rămas căzuţi pe gazon după un duel. Jucătorul gazdelor a fost scos pe targă! Probleme mari pentru Di Mariano, care este schimbat.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start la meciul Palermo și Parma:

Palermo (4-1-2-1-2): Pigliacelli; Diakité, Lucioni, Lund, Nedelcearu – Henderson – Di Mariano, Gomes – Di Francesco – Mancuso, Brunori

Parma (4-2-3-1): Chichizola – Del Prato, Circati, Osorio, Di Chiara – Man, Estevez – Bernabe, Cyprien, Mihăilă – Benedyczak

Palermo primește vizita liderului din Serie B după ce, în etapa precedentă a sezonului, a obținut un rezultat de egalitate pe terenul elor de la Cosenza. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 1-1.

De cealaltă parte, Parma vine după o victorie importantă din etapa cu numărul 33. „Cruciații” lui Fabio Pecchia s-au impus cu 2-0, pe teren propriu, în duelul cu Spezia.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, duelul s-a încheiat cu scorul de 3-3.  Atunci, „cruciații” erau conduși cu 1-3, în finalul partidei, dar au egalat prin Mihăilă (min. 90+1) și Charpentier (min. 90+5).

Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor!

Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Internaţionalul român îşi negociază în aceste zile un nou contract cu Parma.

Reclamă

Valentin Mihăilă are un salariu de 1.2 milioane de euro pe an. Presa italiană scrie că impresarii lui negociază cu Parma o nouă înţelegere. Contractul actual al lui Mihăilă expiră în vara lui 2025.

Jurnaliștii de la Parma Today scriu că Mihăilă e foarte mulţumit de echipa la care se află. Impresarii negociază o nouă înţelegere, care i-ar aduce lui Mihăilă mai mulţi bani.

Potrivit sursei citate, Mihăilă e nerăbdător să joace alături de Parma în Serie A. Parma e lider autoritar în Serie B, cu 5 etape înainte de finalul sezonului regular.

Parma românilor Man şi Mihăilă are 5 puncte în faţa locului 2, Como. Echipele aflate pe locurile 1 şi 2 la finalul sezonului regular din Serie B promovează direct în Serie A. A treia echipă care promovează în Serie A se va decide în urma unui play-off.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și