Închide meniul

Parma a oferit răspunsul în privinţa lui Dennis Man! Românul se află pe lista celor de la Bologna

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 13:34

Parma a oferit răspunsul în privinţa lui Dennis Man! Românul se află pe lista celor de la Bologna

Parma a oferit răspunsul în privinţa lui Dennis Man

Dennis Man / Profimedia

Parma a oferit răspunsul în privinţa lui Dennis Man, după ce românul s-a aflat pe lista celor de la Bologna. Formaţia din Serie A trebuie să îşi ia gândul de la Dennis Man, deoarece oficialii celor de la Parma nu vor să renunţe la românul de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Dennis Man rămâne în continuare sub semnul întrebării. Giovanni Becali, agentul jucătorului, a anunţat că viitorul acestuia se va decide abia spre finalul perioadei de transferuri.

Parma a oferit răspunsul în privinţa lui Dennis Man! Românul se află pe lista celor de la Bologna

Presa din Italia a răspuns la scurt timp după ce au apărut informaţiile legate de dorinţa celor de la Bologna de a îl aduce pe Dennis Man la formaţia din Serie A.

Parma nu este dispusă să renunţe la fotbalistul român, transferat la începutul anului 2021 de la FCSB, pentru 11 milioane de euro.

„Parma nu vrea să renunţe la atacant la finalul acestei perioade de transferuri. Mai mult, clubul emilian ar vrea păstreze controlul în ceea ce îl priveşte, aşa că e puţin probabil ca Parma să accepte o vânzare permanentă.

Reclamă

Cu toate acestea, Bologna nu este singurul club din Serie A interesat să îl aducă pe Dennis Man. Situaţia sa este monitorizată, iar eventualele schimbări de situaţie nu sunt excluse”, au scris jurnaliştii de la parmalive.com.

Dennis Man, omul meciului în Bari – Parma 0-3

Dennis Man a fost declarat omul meciului de către Gazzetta și Corriere dello Sport după Bari – Parma 0-3. Man şi Mihăilă vor debuta în curând şi în noul sezon de Serie B, competiţie transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Serie B începe pe 19 august.

Românul a marcat un gol superb în minutul 75 al meciului, înscris cu călcâiul. Parma s-a calificat la pas în şaisprezecimile Cupei Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta și Corriere dello Sport i-au acordat nota 7 românului Dennis Man și l-au declarat „omul meciului”. Site-urile Sport Parma şi Parma Live l-au notat cu 7,5 pe Man.

„După pauză, Man a încântat cu trei acțiuni personale și un gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii”, au scris jurnaliştii italieni.

„În formă și cu dorință de a juca. În repriza secundă a fost imposibil de blocat, a creat trei-patru ocazii clare, apoi a găsit și golul, inventând execuția de 3-0. O bijuterie”, au scris cei de la Parma Live.

Dennis Man a început meciul ca titular, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 77. „Vrea să lase în spate ultima accidentare și să adune cât mai multe minute. Sigur nu e la capacitate maximă, dar calitatea sa e dincolo de orice discuție”, a scris Parma Live despre Mihăilă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și