Închide meniul
VIDEO

Parma – Brescia 2-1 a fost în AntenaPLAY. Dennis Man a marcat din nou. Spectacol total în Serie B

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 23:28

Parma – Brescia 2-1 a fost în AntenaPLAY. Dennis Man a marcat din nou. Spectacol total în Serie B

Parma - Brescia 2-1

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Parma – Brescia 2-1 a fost în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 29 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, Parma se află pe primul loc în Serie B, cu 62 de puncte, la 9 lungimi de locul al 2-lea, care este ocupat de Cremonese. De cealaltă parte, Brescia este pe locul 7, cu 38 de puncte. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Parma – Brescia 2-1

Min. 89: Parma – Brescia 2-1! Bernabe a dat lovitura! A înscris cu o lovitură de cap. Pe teren a început o adevărată nebunie!

Min. 51: Parma – Brescia 1-1! Dennis Man a restabilit egalitatea.

Min. 40: Mihăilă a scos o lovitură de la 11 metri! Totuși, aceasta a fost ratată de Benedyczak.

Reclamă

Min. 16: Parma – Brescia 0-1! Jallow a dat lovitura, cu un șut puternic, din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul!

UPDATE: Echipele de start pentru duelul dintre Parma și Brescia:

Reclamă 4 / 0/3

Parma: Chichizola – Del Prato, Osorio, Balogh, Di Chiara – Estevez, Hernani – Mihăilă, Man, Benedyczak, Bonny

Brescia: Avella – Jallow, Adorni, Papetti, Dickmann – Besaggio, Paghera, Bisoli – Bianchi, Galazzi – Borelli

În ultimul meci, cu Ternana, Dennis Man a fost rezervă. A fost preferat în schimbul lui Partipilo, în flancul drept al atacului. Românul a fost trimis în teren imediat după pauză, însă nu a reuşit să marcheze.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost şi el lăsat pe banca de rezerve în duelul cu Ternana, după trei meciuri consecutive în care a fost titular.

Parma este lider în Serie B, cu 59 de puncte, acumulate după 28 de meciuri jucate. „Cruciaţii” au un avans de şase puncte în fruntea clasamentului faţă de ocupanta locului secund, Cremonese. De cealaltă parte, Brescia este pe locul şapte, loc care asigură prezenţa la barajul pentru promovare.

În duelul tur cu Brescia, Parma s-a impus clar, cu 2-0. Dennis Man şi Bernabe au marcat în duelul respectiv.

Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia

Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia, live în AntenaPLAY. Românul este unul dintre favoriții fanilor din peninsulă.

Reclamă

La partida precedentă din Serie B, cu Ternana, Dennis Man a ajuns la 100 de meciuri în tricoul cruciaților pregătiți de Fabio Pecchia.

Astfel, conducerea formației italiene a decis să îl premieze pe Dennis Man la următoarea partidă de pe teren propriu. Este vorba despre duelul cu Brescia, care se joacă vineri, de la ora 21:30 și care va fi LIVE în AntenaPLAY.

De asemenea, la aceași bornă a ajuns și căpitanul de la Parma, Enrico Del Prato, care va fi premiat alături de Dennis Man. Iată anunțul italienilor.

”Delprato și Man, la a 100-a apariție pentru Parma. Vineri, cei doi vor fi omagiați de clubul emilian.

Pentru căpitanul echipei și pentru atacantul român, meciul de la Terni a coincis cu câte 100 de apariții în tricoul Parmei. Povești diferite, dar asemănătoare”, au notat oficialii de la Parma, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și