Închide meniul

Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia, live în AntenaPLAY. Anunțul italienilor

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 23:29

Reclamă
Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia, live în AntenaPLAY. Anunțul italienilor

Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia, live în AntenaPLAY

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia, live în AntenaPLAY. Românul este unul dintre favoriții fanilor din peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man are un sezon excelent la Parma, în care a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 6 pase decisive, în toate competițiile. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Dennis Man a atins o bornă impresionantă la Parma și va fi premiat la meciul cu Brescia, live în AntenaPLAY

La partida precedentă din Serie B, cu Ternana, Dennis Man a ajuns la 100 de meciuri în tricoul cruciaților pregătiți de Fabio Pecchia.

Astfel, conducerea formației italiene a decis să îl premieze pe Dennis Man la următoarea partidă de pe teren propriu. Este vorba despre duelul cu Brescia, care se joacă vineri, de la ora 21:30 și care va fi LIVE în AntenaPLAY.

De asemenea, la aceași bornă a ajuns și căpitanul de la Parma, Enrico Del Prato, care va fi premiat alături de Dennis Man. Iată anunțul italienilor.

Reclamă

”Delprato și Man, la a 100-a apariție pentru Parma. Vineri, cei doi vor fi omagiați de clubul emilian.

Pentru căpitanul echipei și pentru atacantul român, meciul de la Terni a coincis cu câte 100 de apariții în tricoul Parmei. Povești diferite, dar asemănătoare”, au notat oficialii de la Parma, pe rețelele de socializare.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma, de la FCSB, în iarna anului 2021. La momentul respectiv, formația din peninsulă le plătea roș-albaștrilor suma de 11 milioane de euro pentru serviciile românului.

Reclamă 4 / 0/3

În cele 100 de partide pe care le-a adunat în tricoul „cruciaților”, Dennis Man a marcat 23 de goluri și a oferit 11 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Giovanni Becali a făcut un anunț despre viitorul lui Dennis Man. Impresarul a dezvăluit că ofertele de la Napoli și Borussia Dortmund, anunțate în presa din Italia, sunt doar zvonuri, oficialii celor de la Parma fiind hotărâți să-i prelungească înțelegerea românului.

Giovanni Becali a făcut „lumină” în cazul lui Dennis Man. Agentul internaționalului român a dezvăluit că nu s-a făcut nicio ofertă concretă pe numele jucătorului. Acesta a dezvăluit că obiectivul Parmei este de a-i prelungi pe cel puțin un sezon contractul mijlocașului, contract care expiră în 2025.

„Deocamdată sunt zvonuri, Parma are un obiectiv, să intre în Serie A. Cel mai important este ca jucătorul să-și prelungească. Parma e proprietara contractului, are dreptul să se uite peste oferte, dacă sunt cu adevărat. Dar îi interesează să prelungească. Minim un an, sau dacă nu chiar doi ani de prelungire. După, Parma va putea să stea liniștită.

Și-a revenit la forma pe care o va avea când a fost cumpărat. Înțelege fotbalul italian și limba foarte bine. Are tot viitorul în față. Sunt deocamdată doar speculații. Când vom știi despre ce e vorba, vom vorbi.

L-aș vedea în Italia. Un an cu Parma în Serie A și își dă seama de adevărata lui valoare”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și