Închide meniul

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man. Internaţionalul român e dorit în Serie A

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 19:13

Reclamă
Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man. Internaţionalul român e dorit în Serie A

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man

Dennis Man şi Valentin Mihăilă în tricoul Parmei / Profimedia Images

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man, cel care este dorit de Bologna în Serie A. Cei de la Parma au stabilit suma pentru care sund dispuşi să se despartă de român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este unul dintre cei mai curtaţi jucători român. Internaţionalul român a putea pleca de la Parma în acest sezon. Man este dorit de Bologna, echipă ce evoluează în Serie A.

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man

Conform jurnaliştilor de la Gazzetta Di Parma, cei de la Parma sunt dispuşi să se despartă de Dennis Man pentru suma de aproximativ 10 milioane de euro. Giovanni Becali, agentul jucătorului, a anunţat că viitorul acestuia se va decide abia spre finalul perioadei de transferuri. Dennis Man a fost cumpărat de Parma de la FCSB în 2021, pentru suma de 11 milioane de euro.

Dennis Man, omul meciului în Bari – Parma 0-3

Dennis Man a fost declarat omul meciului de către Gazzetta și Corriere dello Sport după Bari – Parma 0-3. Man şi Mihăilă vor debuta în curând şi în noul sezon de Serie B, competiţie transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Serie B începe pe 19 august.

Românul a marcat un gol superb în minutul 75 al meciului, înscris cu călcâiul. Parma s-a calificat la pas în şaisprezecimile Cupei Italiei.

Reclamă

Gazzetta și Corriere dello Sport i-au acordat nota 7 românului Dennis Man și l-au declarat „omul meciului”. Site-urile Sport Parma şi Parma Live l-au notat cu 7,5 pe Man.

„După pauză, Man a încântat cu trei acțiuni personale și un gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii”, au scris jurnaliştii italieni.

„În formă și cu dorință de a juca. În repriza secundă a fost imposibil de blocat, a creat trei-patru ocazii clare, apoi a găsit și golul, inventând execuția de 3-0. O bijuterie”, au scris cei de la Parma Live.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a început meciul ca titular, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 77. „Vrea să lase în spate ultima accidentare și să adune cât mai multe minute. Sigur nu e la capacitate maximă, dar calitatea sa e dincolo de orice discuție”, a scris Parma Live despre Mihăilă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și