Închide meniul
VIDEO

Parma – Palermo 3-3, în AntenaPLAY. Final nebun de meci! Valentin Mihăilă a marcat în prelungiri

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 19:05

Reclamă
Parma – Palermo 3-3, în AntenaPLAY. Final nebun de meci! Valentin Mihăilă a marcat în prelungiri

Valentin Mihăilă a marcat în Parma - Palermo 3-3

Valentin Mihăilă, la Parma / Profimedia

Parma – Palermo 3-3 a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a punctat în finalul nebun de meci, din etapa a 16-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Parma şi Palermo s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY. Parma a revenit fantastic, şi a obţinut un punct, cu două goluri marcate în prelungiri.

Parma – Palermo 3-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Final! Parma – Palermo 3-3! Parma a smuls in extremis un punct din duelul cu Palermo, după două goluri marcate în prelungiri!

Min. 90+6: Parma – Palermo 3-3! Final nebun de meci! Charpentier a reuşit să egaleze pentru „cruciaţi”! Mijlocaşul a punctat cu o lovitură de cap imparabilă!

Min. 90+1: Parma – Palermo 2-3! Valentin Mihăilă a marcat un gol fabulos pentru echipa sa! Internaţional român, şut superb de la marginea careului, la care portarul oaspeţilor nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Min. 85: Parma – Palermo 1-3! Segre a punctat şi el, cu un şut de la marginea careului! Mijlocaşul a punctat de o eroare în apărarea „cruciaţilor”.

Min. 80: Ocazie uriaşă ratată de Valentin Mihăilă! Trimis în teren în locul lui Man, Mihăilă a avut şansa de a egala, însă şutul său s-a scurs pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Min. 51: Parma – Palermo 1-2! „Cruciaţii” au redus din diferenţă, după ce Estevez a punctat cu un şut deviat, de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Parma – Palermo 0-2. Brunori a reuşit „dubla” cu un nou şut spectaculos. Nu i-a dat nicio şansă portarului gazdelor.

Min. 3: Parma – Palermo 0-1. Brunori a înscris un gol fabulos, de la peste 35 de metri! Execuţie de poveste!

Min. 1: A început meciul din Serie B.

Echipele de start:

Parma: Chichizola – Coulibaly, Del Prato, Balogh, Di Chiara – Man, Estevez – Bernabe, Hernani, Partipilo – Bonny

Palermo: Pigliacelli – Mateju, Lucioni, Marconi, Lund – Di Mariano, Gomes – Coulibaly, Segre, Di Francesco – Brunori.

Miza acestei partide este una mare pentru Parma, care ar putea reveni pe primul loc în Serie B, cu un rezultat favorabil în meciul de astăzi. În momentul de față, prima poziție este ocupată de Venezia, care are tot 33 de puncte, dar cu un meci în plus față de echipa lui Man și Mihăilă.

Reclamă

Parma primește vizita echipei lui Ionuț Nedelcearu după un eșec din Cupa Italiei. „Cruciații” au pierdut meciul cu Fiorentina, la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul era de 2-2. La penalty-uri, Fiorentina s-a impus cu 4-1.

De cealaltă parte, Palermo a fost învinsă de Catanzaro în ultima partidă, care s-a jucat pe data de 1 decembrie. Echipa lui Nedelcearu a pierdut meciul respectiv cu scorul de 1-2.

Ultima întâlnire directă dintre adversarii de astăzi a avut loc în luna aprilie a acestui an, Laa momentul respectiv, Parma s-a impus cu scorul de 2-1.

Valentin Mihăilă, pasă de gol în Fiorentina – Parma. Man a ratat un penalty

Valentin Mihăilă a dat o pasă de gol în Fiorentina – Parma. Internaţionalul român a avut o contribuţie majoră la golul al doilea marcat de Parma în meciul din Cupă cu Fiorentina. Fosta echipă a lui Adrian Mutu a egalat în finalul celor 90 de minute, iar câștigătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajere. Acolo, Dennis Man a ratat un penalty, iar Fiorentina s-a impus cu 4-1.

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma în meciul din Cupa Italiei cu Fiorentina. Liderul din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, a vut un start de meci perfect.

Parma a deschis scorul prin Bernabe, în minutul 21. Peste numai 2 minute, Mihăilă avea să fie decisiv. Internaţionalul român a făcut o intercepţie la 40 de metri de poarta Fiorentinei, după care a făcut o cursă fantastică până în careu. Acolo, românul a dat dovadă de altruism şi i-a pasat lui Bonny în faţa porţii. Atacantul Parmei a trimis în poartă din caţiva metri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și