Închide meniul

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan! Formaţia italiană e gata să facă un efort uriaş să îl păstreze pe român

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2023, 14:44

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan! Formaţia italiană e gata să facă un efort uriaş să îl păstreze pe român

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia Images

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan. Chiar dacă suma de transfer definitiv de la Galatasaray e una mare, formaţia italiană e gata o să achite. Pisa – Bari e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 17.15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan e împrumutat de la Galatasaray până în vară. Pentru a-l transfera definitiv, Pisa trebuie să îi plătească Galatei 5,5 milioane de euro.

Pisa îl vrea definitiv pe Olimpiu Moruţan

Oficialii formaţiei de Serie B au încercat să negocieze cu Galata. Turcii nu sunt de acord însă să renunţe la nimic din suma de transfer stabilită.

Pisa trebuie să îi achite Galatei 5,5 milioane de euro până pe 31 mai pentru a-l achiziţiona definitiv.

Un cunoscut jurnalist italian a anunţat acum că Pisa a decis să îl transfere definitiv pe Moruţan.

Reclamă

Pisa vrea să-l achiziționeze definitiv pe Olimpiu Moruțan. Tratative în desfășurare împreună cu agentul său Becali și cu Galatasaray, care cere 5,5 milioane € pentru a-l vinde. Pisa poate activa opțiunea de cumpărare până pe 31 mai”, a scris jurnalistul italian Nicolo Schira pe Twitter, potrivit gsp.ro.

Pisa – Bari, 17.15, LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Pisa – Bari, meci din etapa a 34-a din Serie B, poate fi urmărit de la ora 17.15 în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY şi LIVE TEXT pe AS.ro. La gazde românii Olimpiu Moruţan şi Marius Marin sunt anunţaţi titulari. Adrian Rus va începe de pe bancă meciul cu Bari.

Meciul se anunţă a fi foarte disputat. Formaţia gazdă, la care evoluează românii Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus, este pe locul 7 în Serie B. Adversara ei, Bari, luptă serios pentru promovarea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa – Bari Echipe probabile

Bari: Caprile – Mazzotta, Vicari, Di Cesare, Pucino – Benedetti, Benali, Maita – Folorunsho – Cheddira, Antenucci
Antrenor: Michele Mignani

Pisa: Nicolas – Zuelli, Caracciolo, Barba, Calabresi, Beruatto – Nagy, Marius Marin, Olimpiu Morutan – Torregrossa, Moreo
Antrenor: Luca D’Angelo

Echipa românilor Moruţan, Marin şi Rus vine după o înfrângere în deplasare, la Ternana. Pisa a fost învinsă cu 2-1, după ce a deschis scorul în min.8. Moruţan şi Marin au fost titulari în această partidă. Dacă Moruţan a fost schimbat în a doua repriză, Marius Marin a rămas pe teren tot jocul.

În ultimele 3 partide Pisa a obţinut un singur punct. Cu siguranţă echipa lui Moruţan şi Marin va fi foarte motivată să obţină un rezultat bun împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Serie B.

De partea cealaltă, Bari traversează o perioadă bună. Chiar dacă în ultima etapă a făcut egal, 2-2 acasă cu Como, în ultimele 3 meciuri Bari are două victorii.

Olimpiu Moruţan, jucătorul remarcat după Ternana – Pisa 2-1

Chiar dacă în meciul trecut Pisa a pierdut cu 2-1 în faţa Ternanei, Olimpiu Moruţan a avut o evoluţie apreciată.

Jurnaliştii italieni l-au lăudat pe român, şi au notat faptul că acesta a fost cel mai inspirat jucător de la Pisa.

Reclamă

„Cel mai inspirat de la Pisa. Intuițiile sale nu sunt însă răsplătite pentru a fi amintite curând”, notează italienii de la tuttomercatoweb.com.

De asemenea, după jocul prestat în partida cu Ternana, Olimpiu Moruţan a primit nota 6,4 una dintre cele mai mari din lotul celor de la Pisa, conform celor de la sofascore.ro. Marius Marin, şi el titular în meciul cu Ternana, a fost notat cu 6,7, şi el având o evoluţie solidă în confruntarea din ultima rundă.

După înfrângerea cu Ternana, Pisa a ratat şansa de a urca pe locul şase în Serie B. Trupa lui Olimpiu Moruţan a rămas pe locul opt, cu 46 de puncte, acumulate după 33 de runde disputate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și