Închide meniul

Pisa – Palermo 1-1. Remiză spectaculoasă între Moruțan, Marin și Nedelcearu, în AntenaPLAY! Pisa s-a salvat cu un gol fabulos

Antena Sport Publicat: 4 martie 2023, 17:02

Reclamă
Pisa – Palermo 1-1. Remiză spectaculoasă între Moruțan, Marin și Nedelcearu, în AntenaPLAY! Pisa s-a salvat cu un gol fabulos

Olimpiu Moruțan, aproape de un assist de senzație în Ternana - Pisa

Olimpiu Moruțan / Profimedia

Pisa – Palermo s-a încheiat la egalitate, 1-1, după o partidă spectaculoasă, care s-a văzut în exclusivitate în AntenaPLAY. Marius Marin și Olimpiu Moruțan au evoluat pentru Pisa, în timp ce Ionuț Nedelcearu s-a aflat în tabăra lui Palermo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo a deschis scorul prin Di Mariano, în minutul 38, cu o scăriță de efect. Pisa s-a salvat cu cinci minute înainte de final, prin golul lui Sibilli, care a prins un voleu superb de la 16 metri, care s-a oprit aproape de vinclu.

Marius Marin și Ionuț Nedelcearu au fost integraliști pentru echipele lor, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost introdus în repriza secundă. Adrian Rus a rămas pe bancă tot meciul.

După acest rezultat, Pisa ocupă locul al cincilea, în timp ce Palermo este pe poziția a opta.

Pisa – Palermo 1-1, în exclusivitate în AntenaPLAY

Final de meci! Pisa – Palermo s-a încheiat 1-1.

Reclamă

Min 85: GOOOOLLL Pisa! Sibilli a înscris cu un șut cu stângul de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclul lui Pigliacelli.

Min 55: Schimbare la Pisa! Olimpiu Moruțan a intrat în teren în locul lui Torregrossa.

Min 42. Saric, aproape de 2-0! Șutul său a fost respins in-extremis de Nicolas.

Reclamă 4 / 0/3

Min 41. Ocazie uriașă a lui Di Mariano! Atacantul lui Palermo a fost aproape să facă „dubla”, dar a ratat incredibil din interiorul careului, cu poarta goală.

Min 38. GOOOOL Palermo! Di Mariano a deschis scorul, cu o „scăriță” superbă peste portarul celor de la Pisa.

Min 31. Penalty ratat de Palermo! Brunori a ratat lovitura de la 11 metri. Nicolas, goalkeeper-ul de la Pisa, a apărat șutul trimis pe centrul porții.

Min 30. Penalty pentru Palermo, după faultul comis în propriul careu de Esteves, fundașul de la Pisa.

Min 28. Marius Marin, avertizat cu „galben” pentru un fault comis la mijlocul terenului.

Min 11. Vine replica oaspeților! Saric a șutat periculos, dar Nicolas a intervenit și a respins salvator.

Min 8. Ocazie Pisa! Moreo reia cu capul, dar Mirko Pigliacelli, portarul lui Palermo, este atent și reține.

Reclamă

Min 3. Intervenție impecabilă a lui Marius Marin! Românul a blocat excelent un adversar, prin alunecare, în propriul careu.

Min 1. A început meciul!

VEZI AICI MECIUL, ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ANTENAPLAY

Update / Marius Marin, titular la Pisa. Olimpiu Moruțan și Adrian Rus sunt pe bancă.

Update / Ionuț Nedelcearu este titular la Palermo!

Știrea inițială

Nu mai puțin de 3 români ar urma să fie pe teren în meciul din această după-amiază. Olimpiu Moruțan și Marius Marin sunt pregătiți să facă spectacol, în timp ce Ionuț Nedelcearu va încerca să îi blocheze pe conaționalii săi.

Marin a fost suspendat în etapa precedentă, din cauza cumulului de cartonașe galbene, și vrea să recupereze în partida cu Palermo. Mijlocașul a înscris un gol superb în ultimul meci jucat pentru Pisa, în victoria cu Perugia, scor 2-1.

Înaintea meciului de sâmbătă, Pisa se află pe locul 6 în Serie B, cu 41 de puncte. Echipa lui Moruțan și Marin are de recuperat 6 puncte față de primele două poziții care asigură promovarea directă în Serie A.

De cealaltă parte, Palermo este pe locul 9, la egalitate de puncte cu Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

În tur, Pisa și Palermo au fost protagonistele unui meci intens. Ambele echipe au strălucit pe faza ofensivă, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-3.

Marius Marin a dezvăluit cum a ajuns să înscrie un gol fabulos pentru Pisa

Marius Marin a dezvăluit cum a ajuns să înscrie un gol fabulos pentru Pisa în meciul cu Perugia, scor 2-1, din etapa a 26-a din Serie B. În minutul 58, mijlocaşul de 24 de ani a şutat din voleu, de la 20 de metri, iar mingea s-a oprit în vinclul porţii adverse.

Internaţionarul român a reuşit primul său gol stagional. Nu mai marcase din luna mai a anului 2021. Marin a recunoscut că s-a antrenat toată săptămâna pentru a-şi perfecţiona şutul de la distanţă. Unul dintre secunzii lui Luca D’Angelo l-a sfătuit să îşi încerce norocul.

Marius Marin le-a făcut şi o promisiune coechipierilor, după ce a marcat golul victoriei. Va face cinste!

Am lucrat mult în timpul săptămânii cu antrenorul Taddei. El m-a făcut să încerc, la antrenament, şuturile de la distanţă. În plus, mi-am dorit foarte mult să marchez și aș spune că mi-a ieşit bine.

Au fost și două momente negative, dar ceea ce mă face mândru este faptul că am crezut în asta până la final și am obținut o victorie binemeritată. Acum, după acest gol, va trebui să le ofer coechipierilor mei o cină”, a declarat Marius Marin, potrivit pisanews.net.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și