Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Bari: „Abia aştept să încep”

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2024, 8:31

Reclamă
Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Bari: „Abia aştept să încep

Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Bari

George Puşcaş a semnat cu Bari - Facebook Bari

Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Bari a venit. Atacantul de 27 de ani a fost împrumutat de Genoa în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Puşcaş la Bari este valabil până la finalul sezonului, iar atacantul nostru speră ca mutarea să îl păstreze în atenţia lui Edi Iordănescu, la echipa naţională, în vederea EURO 2024.

Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Bari

„Sunt fioarte fericit că am ajuns la Bari, e un club important, cu mare pansiune din partea fanilor. Abia aştept să încep, să merg la antrenamente şi să cunosc pe toată lumea”, a spus Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Sport.

283 de minute a adunat George Puşcaş în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul grifonilor. El şi-a trecut în cont un assist în Cupa Italiei, înainte de trecerea la echipa de pe locul 10 din Serie B.

George Puşcaş, lăudat de Genoa

Atacantul naţionalei României a fost lăudat de directorul general de la Genoa, Andres Blazquez. Oficialul e convins că Puşcaş se va întoarce şi mai puternic şi va deveni un adevărat golgheter.

Reclamă

„Și Pușcaș este un jucător foarte bun și ne-a ajutat mult în Serie B. Mi-amintesc de golul cu Benevento, marcat la 1-1 după o cursă de 30 de metri. Extraordinar, cu golul acela a dovedit forța lui. E simpatic și fizic arată ca o bestie.

Mai poate crește, încă n-a ajuns la cota maximă. Cred că dacă va fi la fel de profesionist și adaptat la grup, va arăta ce poate la Bari. Noi am fost foarte mulțumiți de el”, a spus Andres Blazquez pentru gsp.ro.

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei

George Pușcaș a analizat recent grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Atacantul primei reprezentative conduse de Edi Iordănescu a vorbit despre turneul final din Germania, dar și despre meciurile pe care „tricolorii” le vor juca la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și