Închide meniul

Radu Drăguşin, aproape să părăsească Genoa! „Grifonii” i-au găsit deja înlocuitor românului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 11:41

Radu Drăguşin, aproape să părăsească Genoa! Grifonii” i-au găsit deja înlocuitor românului

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei

Radu Drăguşin, după ce a marcat un gol pentru Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin e aproape să părăsească Genoa. Formaţia nou-promovată în Serie A speră să obţină o sumă importantă pentru fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca să se pună la adăpost dacă românul va pleca, Genoa a demarat negocierile cu AC Milan pentru a-l achiziţiona pe Matteo Gabbia.

Radu Drăguşin, aproape să părăsească Genoa!

Matteo Gabbia (23 de ani) a evoluat în 17 partide pentru AC Milan în acest sezon.

Potrivit seriebnews.com, conducătorii lui Genoa ştiu că s-ar putea să nu îl poată păstra pe Radu Drăguşin. Sursa citată notează că românul a atras atenţia mai multor echipe din Serie A.

Matteo Gabbia este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Radu Drăguşin. Tânărul de 23 de ani a evoluat chiar şi în Liga Campionilor şi este cotat de către site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro.

Reclamă

Radu Drăguşin este cotat la 5 milioane de euro, dar conducătorii lui Genoa nu îi vor da drumul românului decât pentru o sumă mult mai mare.

Radu Drăguşin, dorit de Napoli! Campioana Italiei a pus ochii pe internaţionalul român: „Va face totul să-l transfere!”

Internaţionalul român de 21 de ani este pe lista campioanei Italiei, care vrea să se întârească pentru sezonul viitor, după ce a cucerit primul titlu după o pauză de 33 de ani.

Presa din Italia anunţa că Napoli a pus ochii pe Radu Drăguşin. Oficialii trupei lui Luciano Spalletti l-au monitorizat pe internaţionalul român şi sunt gata să facă o ofertă, după cum preciza site-ul napolicalciolive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli va face totul să îl aducă pe Drăgușin. Ar fi o adevărată lovitură pentru Juventus. Radu a debutat în Serie A chiar pentru bianconeri, înainte să fie împrumutat la Salernitana și Sampdoria. În tricoul genovez a arătat tuturor valoarea lui.

Merită să joace în prima ligă. Napoli e gata să înceapă asaltul, deși nu va fi ușor, pentru că e urmărit și de alte echipe”, notează sursa citată mai sus.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să rămână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil”, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și