Închide meniul

Radu Drăgușin se simte excelent la Genoa: „Gilardino mi-a spus că fundașii câștigă campionatele!”. Românul joacă duminică, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 19:34

Radu Drăgușin se simte excelent la Genoa: „Gilardino mi-a spus că fundașii câștigă campionatele!. Românul joacă duminică, exclusiv în AntenaPLAY

Radu Drăgușin a ajuns la Genoa în vară

Radu Drăgușin a ajuns la Genoa în vară / Profimedia

Radu Drăgușin se simte excelent la Genoa. Fundașul român își face foarte bine treaba pe faza defensivă și marchează și goluri. El a înscris de 3 ori în actualul sezon din Serie B, în 28 de apariții. Drăgușin și coechipierii săi se pregătesc acum pentru meciul cu Ternana, din etapa a 29-a. Partida va fi transmisă duminică, de la ora 17:15, în exclusivitate în AntenaPLAY, precum și în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a oferit un interviu în presa din Italia, după ce a strălucit în tricoul celor de la Genoa, în ultima vreme.

Radu Drăgușin se simte excelent la Genoa: „Gilardino mi-a spus că fundașii câștigă campionatele!”

Inclus de Edi Iordănescu pe lista preliminară a naționalei pentru meciurile cu Andorra și Belarus, Drăgușin a devenit om de bază la Genoa, echipa pregătită de Alberto Gilardino.

Radu Drăgușin a declarat că antrenorul său a jucat un rol extrem de important în creșterea formei sale.

„Antrenorul mi-a spus că fundașii câștigă campionatele!”, a transmis Radu Drăgușin.

Reclamă

Fundașul român, în vârstă de 21 de ani, are încredere că Genoa poate obține promovarea în Serie A.

„Trec printr-o perioadă foarte bună, iar golurile pe care le-am marcat au venit pentru că am lucrat foarte mult la fazele fixe în ultimele săptămâni. Este prima dată în cariera mea când înscriu atât de multe goluri din faze fixe.

Primul meu obiectiv este să joc în cât mai multe meciuri, să capăt experiență. Așa voi crește. Continuitatea contează foarte mult și în acest campionat, luptăm pentru promovarea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin îl laudă pe Alberto Gilardino, antrenorul de la Genoa: „Îmi spune mereu să joc cu inima!”

Dincolo de detaliile tactice, antrenorul mi-a spus că fundașii câștigă campionatele. Dacă nu primim gol, echipa rămâne în viață și poate să lupte pentru victorie. Acest mesaj ne-a oferit încredere, mie și coechipierilor.

A avut un rol foarte important (n.r. – Gilardino), îmi spune mereu să joc cu inima și să dau totul pe teren pentru acest tricou, pentru că doar în acest mod se pot obține rezultate importante”, a spus Radu Drăgușin, potrivit planetaserieb.it.

Radu Drăgușin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus. În stagiunea curentă, internaționalul român a adunat 30 de apariții pentru formația lui Gilardino, reușind să înscrie 3 goluri.

Genoa este pe locul 2 în Serie B, după 28 de etape. Echipa românilor Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș se află la 11 puncte în spatele liderului Frosinone.

Radu Drăguşin, desemnat jucătorul lunii februarie la Genoa

Radu Drăguşin a fost desemnat jucătorul lunii februarie, la Genoa.

Drăguşin este un jucător de bază la Genoa. Internaţionalul român evoluează la formaţia de Serie B de la începutul sezonului, fiind împrumutat de la Juventus. Oficialii de la Genoa vor achita însă clauza de cumpărare definitivă.

Radu Drăguşin a fost unul dintre pilonii echipei lui Alberto Gilardino, în acest sezon. Internaţionalul român de 21 a bifat toate partidele echipei sale, în luna februarie.

Reclamă

Anunţul că Radu Drăguşin este jucătorul lunii februarie, de la Genoa, a fost publicat pe contul oficial al trupei din Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și