Închide meniul

Reacţia lui Alberto Gilardino, înainte de Sudtirol – Genoa! Meciul se va vedea exclusiv în AntenaPLAY, de la 16:00

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 14:26

Reacţia lui Alberto Gilardino, înainte de Sudtirol – Genoa! Meciul se va vedea exclusiv în AntenaPLAY, de la 16:00

Reacţia lui Alberto Gilardino, înainte de Sudtirol - Genoa

Alberto Gilardino, în timpul unui meci pe banca celor de la Genoa/ Profimedia

Reacţia lui Alberto Gilardino, înainte de Sudtirol – Genoa, meci care va fi exclusiv în AntenaPLAY de la ora 16:00, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul românilor Drăguşin, Drăguş şi Puşcaş vrea victoria în duelul din etapa a 35-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B se pot vedea în exclusivitate în AntenaPLAY. Astăzi au loc două dueluri extrem de importante, pentru promovarea în Serie A. Sudtirol – Genoa se joacă de la ora 16:00, în timp ce Frosinone – Reggina este programat la ora 21:30.

Reacţia lui Alberto Gilardino, înainte de Sudtirol – Genoa, meci care se vede exclusiv în AntenaPLAY de la ora 16:00

Alberto Gilardino a prefaţat duelul dintre Sudtirol şi Genoa. Antrenorul italian este convins că meciul va fi unul greu, dar are încredere în echipa sa. Gilardino a vorbit şi despre presiunea care este asupra sa, prin prisma faptului că Genoa se află pe locurile direct promovabile în prima ligă din Italia.

„Presiunea este la fel, trebuie să trăieşti cu ea. Sudtirol, cu antrenorul pe care îl au fac o treabă foarte bună. Sunt o echipă care merită să fie pe drumul pe care sunt acum, şi asta şi datorită antrenorului lor.

În privinţa noastră, trebuie să jucăm bine. Vor fi multe curse în meci, trebuie să fim lucizi şi echilibraţi şi să punem presiune. Echipa a fost capabilă să arate aceste lucruri. Va fi fundamental să fim eficienţi, pentru că va trebui să arătăm în jumătatea adversă o tehnică aparte, şi va trebui să facem asta pe spaţii mici. Va trebui să avem răbdare pentru a le desface apărarea, şi să fim foarte buni pe mingea a doua”, a declarat Alberto Gilardino, conform repubblica.it.

Reclamă

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Italia după evoluţiile de la Genoa

Radu Drăguşin a fost lăudat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Genoa. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că fundaşul român a devenit piesă de bază la trupa de Serie B, în ciuda faptului că la început, era privit cu scepticism de către fanii echipei.

„O mare performanță pentru un fotbalist privit cu scepticism de suporteri, având în vedere trecutul său la Sampdoria și unele declarații ale agentului său, dar care și-a câștigat stima și aplauzele prin evoluțiile sale, într-atât încât orice intervenție e acompaniată de murmure de satisfacție. În meciul cu Perugia și-a cimentat un nou rol, lider al defensivei, în centru, în locul suspendatului Vogliacco.

Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară. Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară”, notează cei de la ilsecoloxix.it.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, jurnaliştii i-au aflat şi „secretul” lui Radu Drăguşin. Fundaşul român le-a dezvăluit italienilor că puterea lui vine din părul său. De asemenea, internaţionalul român a mai declarat că exersează foarte multe fazele fixe la antrenamente, şi le aplică în timpul partidelor.

„Spun mereu că puterea mea vine de la părul meu. Dincolo de asta sunt fazele fixe exersate la antrenamente, care dau rezultate. Dacă am un obiectiv stagional ca număr marcat de goluri? Unicul pe care mi-l impun e de a ajuta echipa să câștige întotdeauna”, a declarat Radu Drăguşin, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și