Închide meniul

„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 23:25

„S-ar potrivi! Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Dennis Man / Profimedia

Ioan Andone a transmis un mesaj clar despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Fostul internaţional consideră că mijlocaşul de la Parma s-ar potrivi pe stilul de joc din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man traversează un sezon de vis la Parma, echipă care este la un pas de promovarea directă în Serie A. Românul este golgheterul echipei şi e gata să prindă un transfer stelar, la finalul sezonului.

Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Ioan Andone a analizat posibila mutare a lui Dennis Man, la Borussia Dortmund, şi a tras concluziile. Acesta a transmis că Man are şanse să joace la formaţia germană, subliniind faptul că această este o candidată la titlu în fiecare an, în Bundesliga.

De asemenea, Andone este de părere că transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund s-ar putea realiza chiar înainte de EURO 2024, fiind un plus şi pentru echipa naţională.

„Cred că s-ar potrivi. M-am uitat atent, chiar apăruse știrea cu el. Poate să joace și poate să joace bine, Borussia Dortmund e o echipă care se bate an de an la titlu. Prețul lui eu cred că poate să fie mai mare.

Reclamă

Sau să nu semneze înainte, să facă un Campionat European foarte bun și atunci pentru România ar fi foarte bine, pentru că și prețul ar fi mai mare. Toate cluburile așteaptă să vadă evoluția jucătorilor la EURO”, a declarat Ioan Andone, conform sport.ro.

Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man

Un alt club de top din Italia a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man. Presa din Italia a anunţat că Fiorentina este interesată de internaţionalul român, care este şi pe lista celor de la Borussia Dortmund.

Conform presei din Italia, Fiorentina a pus ochii pe Dennis Man. Formaţia din Serie A vrea să transfere mai mulţi jucători în vară, după rezultatele modeste din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român, alături de coechipierul său de la Parma, Adrian Bernabe, sunt pe lista oficialilor de la Fiorentina, echipă la care Adrian Mutu a scris istorie.

Cei de la Fiorentina sunt încântaţi de cifrele lui Dennis Man şi mai ales de faptul că acesta poate acoperi ambele flancuri din atac.

„Cifrele din acest sezon al fostului jucător de la Barcelona și City (6 goluri și 3 assisturi in 30 de meciuri) au atras interesul Fiorentinei, echipă care are în vizor și un alt jucător al Parmei. Și Dennis Man îi este pe plac Fiorentinei, un winger capabil să joace în ambele flancuri, care în cele 32 de meciuri jucate în acest sezon, a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive”, au transmis italienii de la fantamaster.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și