Închide meniul

Serie B va avea trei campioni mondiali sezonul viitor! Nesta, Pirlo şi Inzaghi vor putea fi văzuţi exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 18:00

Serie B va avea trei campioni mondiali sezonul viitor! Nesta, Pirlo şi Inzaghi vor putea fi văzuţi exclusiv în AntenaPLAY

Serie B va avea trei campioni mondiali sezonul viitor

Andrea Pirlo, prezentat oficial la Sampdoria / Profimedia

Serie B va avea trei campioni mondiali sezonul viitor! Alessandro Nesta, Andrea Pirlo şi Filippo Inzaghi vor antrena sezonul viitor în a doua ligă a fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serie B se va vedea şi sezonul viitor exclusiv în AntenaPLAY.

Serie B va avea trei campioni mondiali sezonul viitor! Nesta, Pirlo şi Inzaghi vor putea fi văzuţi exclusiv în AntenaPLAY

Alessandro Nesta este noul antrenor al celor de la Reggiana, după despărţirea de Aimo Diana, de la finalul sezonului trecut. Nesta s-a lăsat de fotbal în 2014, iar de atunci a pregătit trei echipe: Miami FC, Perugia şi Frosinone.

Andrea Pirlo este un alt fost campion mondial care va antrena sezonul viitor în Serie B. Pirlo a semnat cu Sampdoria un contract valabil până pe 30 iunie 2025 şi are ca obiectiv readucerea echipei în Serie A. Sezonul trecut, Sampdoria a fost ultima echipă din prima ligă italiană.

Pirlo revine pe banca tehnică după ce a antrenat ultima oară în Turcia, la Karagumruk. El a debutat ca antrenor la Juventus, echipă cu care a câştigat Cupa Italiei şi Supercupa Italiei.

Reclamă

Filippo Inzaghi este în continuare antrenorul celor de la Reggina, echipă cu care mai are contract până în iunie 2025, chiar dacă în Italia s-a vorbit în ultima vreme de o posibilă despărţire de acesta, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Sezonul 2023/24 din Serie B este exclusiv în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și