Închide meniul

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia: „Cel mai afectat jucător din lot!”

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 10:22

Reclamă
Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia: Cel mai afectat jucător din lot!”

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia

Valentin Mihăilă / Profimedia

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma a fost analizată în presa din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă sunt de părere că internaționalul român a avut un ghinion teribil în acest sezon la echipa de Serie B, deoarece a fost măcinat de accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a fost pe bancă la ultimele două meciuri ale echipei sale, după ce a revenit din accidentarea suferită la începutul lunii februarie. Internaționalul român ar putea reveni pe teren în partida dintre Modena și Parma, meci care va fi exclusiv în AntenaPLAY, vineri, de la 21:30.

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia

Jurnaliștii din Italia susțin că Valentin Mihăilă nu a reușit să-și mențină forma bună arătată la începutul sezonului. Internaționalul român a avut și mare ghinion, deoarece nu a bifat prea multe minute din cauza accidentărilor care l-au ținut departe de teren o bună parte din timp.

Cu toate acestea, italienii notează faptul că fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova ar putea redeveni o piesă importantă în echipa lui Fabio Pecchia începând cu etapa următoare, când Parma se va deplasa pe terenul celor de la Modena.

Enigma Mihăilă: un mister între ghinion si regrete. Situația legată de Mihăilă rămâne învăluită în mister… După explozia de la începutul sezonului, când a fost timp de 5 meciuri la rând titular, fotbalistul român a dispărut aproape complet.

Reclamă

A jucat puțin peste 120 de minute din 11 septembrie 2022 și până astăzi. O statistică negativă pentru un jucător care a demonstrat că poate schimba fața echipei în timpul unui meci. Din păcate pentru el însă, în acești ani petrecuti la Parma a fost poate cel mai afectat jucător din lot, din cauza accidentărilor. S-a confruntat cu recidive și diverse alte probleme.

Cu Palermo și Citadella a rămas pe bancă, dar, cine știe, poate în următoarele meciuri va putea să redevină protagonist și să găsească acea vervă de care Pecchia are atât de multă nevoie”, notează cei de la parmalive.com.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați după ultimele meciuri ale Parmei

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați în presa din Italia, după ultimele meciuri ale Parmei. Jurnaliștii din Peninsulă notează faptul că absența celor doi români, de la ultimul meci, a trecut neobservată, și astfel, s-ar putea ca „vremea lor” la formația din Serie B să fi trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Odată cu victoria Parmei în fața lui Palermo, dubla excludere a celor doi români, Dennis Man și Valentin Mihailă, a trecut neobservată . Totuși, lipsa celui din urmă este o consecință logică a unei lungi perioade de accidentări, care abia acum l-a determinat pe Mihailă să reapară pe banca de rezerve. Treaba este diferită la Man. Pecchia, care de obicei rotește foarte mult ‘aripile’, a optat pentru alegeri diferite în meciul cu Palermo.

Ar fi putut fi, printre rânduri, și un semnal pentru internaționalul român? Cert este că meciul de lunea viitoare cu Cittadella o obligă pe Parma să caute acea continuitate mult râvnită, care nu s-a văzut cu adevărat niciodată în acest sezon. Și cine știe, s-ar putea să nu mai fie vremea lui Man și Mihailă, dacă cel din urmă nu poate fi folosit la capacitate maximă”, au notat jurnaliștii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și