Închide meniul

Sudtirol – Genoa (luni, 16:00) şi Frosinone – Reggina (luni, 21:30) sunt meciurile etapei a 35-a din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 14:59

Sudtirol – Genoa (luni, 16:00) şi Frosinone – Reggina (luni, 21:30) sunt meciurile etapei a 35-a din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Sudtirol - Genoa (luni, 16:00) şi Frosinone - Reggina (luni, 21:30)

Radu Drăguşin, într-un meci din Serie B / Profimedia Images

Sudtirol – Genoa şi Frosinone – Reggina sunt meciurile etapei a 35-a din Serie B. Acestea vor fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY, de la orele 16:00 şi 21:30. La Genoa sunt legitimaţi trei români, Radu Drăguşin, Denis Drăguş şi George Puşcaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a impresionat până acum în tricoul divizionarei secunde. Genoa traversează o perioadă foarte bună şi e pe locul 2 în Serie B, cu 66 de puncte.

Sudtirol – Genoa (luni, 16:00) şi Frosinone – Reggina (luni, 21:30) sunt meciurile etapei a 35-a din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Genoa, echipa românilor Radu Drăguşin, Denis Drăguş şi George Puşcaş, are meci greu cu Sudtirol, în deplasare. Sudtirol se află pe locul 4 în Serie B, cu 53 de puncte.

Meciul este extrem de important atât pentru Genoa, cât şi pentru Sudtirol. Formaţia lui Drăguşin, Drăguş şi Puşcaş ţinteşte prima poziţie în Serie B. De partea cealaltă, Sudtirol vrea să îşi consolideze locul 4. Parma îi suflă în ceafă, având două puncte mai puţin.

Evoluţiile lui Radu Drăguşin din ultima vreme au fost foarte apreciate.

Reclamă

Radu Drăguşin a şi fost inclus, recent, în echipa ideală a etapei a 33-a din Serie B.

Frosinone – Reggina, care va fi transmis LIVE exclusiv tot în AntenaPLAY, se anunţă şi el un meci foarte interesant. Frosinone e chiar liderul din Serie B.

Cum arată clasamentul din Serie B

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin, într-un Top 100 al celor mai buni tineri jucători din Europa

Radu Drăguşin se regăseşte în Top 100 al celor mai buni tineri jucători sub 23 de ani, care nu evoluează în primele cinci ligi din Europa. Fundaşul român taversează un sezon de vis la Genoa, şi a fost şi titular la echipa naţională, în partidele din preliminariile EURO 2024.

Radu Drăguşin este singurul reprezentant al României în Topul celor mai buni tineri jucători, din afara primelor cinci ligi din Europa. Potrivit raportului întocmit de CIES, fundaşul român este cotat la 11 milioane de euro.

Lider în acest top este portughezul Goncalo Ramos. Jucătorul lui Benfica este cotat la 70 de milioane de euro, conform sursei citate mai sus. Pe locul secund se regăseşte un alt portughez, coechipier cu Goncalo Ramos, anume Antonio Silva. Acesta este cotat la nu mai puţin de 66 de milioane de euro.

Radu Drăguşin, lăudat în presa din Italia

Radu Drăguşin a fost lăudat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Genoa. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că fundaşul român a devenit piesă de bază la trupa de Serie B, în ciuda faptului că la început, era privit cu scepticism de către fanii echipei.

„O mare performanță pentru un fotbalist privit cu scepticism de suporteri, având în vedere trecutul său la Sampdoria și unele declarații ale agentului său, dar care și-a câștigat stima și aplauzele prin evoluțiile sale, într-atât încât orice intervenție e acompaniată de murmure de satisfacție. În meciul cu Perugia și-a cimentat un nou rol, lider al defensivei, în centru, în locul suspendatului Vogliacco.

Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară. Drăgușin a făcut și pasul de la naționala U21 la cea de seniori și a confirmat că Genoa a fost o alegere foarte potrivită în vară”, notează cei de la ilsecoloxix.it.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Genoa luptă să urce pe primul loc în Serie B
  • Sudtirol – Genoa şi Frosinone – Reggina sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și