Închide meniul

Ternana – Pisa 2-1, exclusiv în AntenaPLAY. Răsturnare incredibilă de scor! Echipa lui Moruțan și Marius Marin, pas greșit în lupta pentru promovare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 19:10

Ternana – Pisa 2-1, exclusiv în AntenaPLAY. Răsturnare incredibilă de scor! Echipa lui Moruțan și Marius Marin, pas greșit în lupta pentru promovare

Olimpiu Moruţan, gata de un transfer în Serie A

Profimedia

Ternana – Pisa 2-1 a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Echipa lui Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus a făcut un nou pas greșit în lupta pentru promovarea în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a condus cu 1-0 și a avut o șansă uriașă de a-și dubla avantajul, după o pasă de senzație a lui Moruțan, oaspeții au plecat fără niciun punct. Ternana a întors scorul în numai trei minute! În urma acestui rezultat, Pisa rămâne pe locul 8, ultimul care duce la baraj. Ternana a urcat pe poziția a 11-a și mai are numai trei puncte de recuperat față de Pisa.

Ternana – Pisa 2-1

Min. 90: Ternana – Pisa 2-1. Final de meci! Pisa s-a încurcat în drumul spre promovarea în Serie A!

Min. 75: Ternana – Pisa 2-1. Falletti a marcat și și-a dus echipa în avantaj! Răsturnare incredibilă de scor!

Min. 74: Olimpiu Moruțan a fost înlocuit cu Tramoni.

Reclamă

Min. 72: Ternana – Pisa 1-1. Favilli a restabilit egalitatea din penalty!

Min. 53: Ocazie rarisimă pentru Ternana, după o lovitură de colț. Portarul Pisei a intervenit salvator și a respins mingea în transversală!

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză! Echipa românilor conduce la pauză cu 1-0.

Min. 33: Fază controversată! Arbitrul a acordat penalty pentru Ternana, după ce Falletti a căzut în careu, în urma unei intervenții a portarului Nicolas. „Centralul” a arătat punctul de la 11 metri, dar a fost chemat să revadă faza la marginea terenului. S-a răzgândit și și-a schimbat decizia. Pisa, salvată de sistemul VAR!

Min 16: Șansă importantă de gol pentru Pisa. Olimpiu Moruțan a trimis o pasă de senzație pentru Torregrossa, dar decarul oaspeților nu a reușit să îl învingă pe Iannarilli

Min. 6: Ternana – Pisa 0-1! Moreo a deschis scorul. L-a luat prin surprindere pe portarul advers!

Min. 1: A început meciul!

Ternana (3-4-2-1): Iannarilli – Diakite, Sorensen, Mantovani – Agazzi, Di Tacchio, Coulibaly, Corrado – Palumbo, Falletti – Favilli

Pisa (4-3-1-2): Nicolas – Calabresi, Caracciolo, Barba, Beruatto – Zuelli, Nagy, Marin – Morutan – Moreo, Torregrossa

Reclamă

Olimpiu Moruţan şi Marius Marin sunt anunţaţi titulari în partida cu Ternana, una care o poate ajuta să spere în continuare la promovarea în Serie A.

Giovanni Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan

Giovanni Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruţan. Impresarul a declarat, în presa din Italia, faptul că mai mulţi oficiali de la Galatasaray au mers la ultimul meci al celor de la Pisa, pentru a-l urmări pe internaţionalul român. Olimpiu Moruţan evoluează la Pisa de la începutul sezonului, sub formă de împrumut de la Galatasaray. Pentru a-l achiziţiona definitiv pe internaţionalul român, italienii trebuie să achite clauza de 5,5 milioane de euro, la finalul stagiunii.

Giovanni Becali a dezvăluit că Galatasaray este în continuare cu ochii pe Olimpiu Moruţan. Impresarul a confirmat faptul că oficialii trupei din Turcia au asistat la partida dintre Pisa şi Cagliari, din ultima rundă de Serie B, pentru a-l vedea la treabă pe internaţionalul român.

Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa – Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare„, a declarat Giovanni Becali, pentru lanazione.it.

Cele mai tari meciuri ale celor de la Pisa, trupa lui Olimpiu Moruţan, se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Pisa. Internaţionalul român a bifat 31 de meciuri pentru trupa de Serie B, în care a reuşit să marcheze şase goluri şi să ofere şapte assist-uri.

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A

Olimpiu Moruțan este monitorizat de un club din Serie A! Mijlocașul de la Pisa a avut evoluții foarte bune în acest sezon, motiv pentru care tot mai multe formații din Italia s-au interesat de el.

Noul club care și-a manifestat dorința pentru serviciile internaționalul român este Salernitana, echipă care ocupă locul 16 în Serie A. Olimpiu Moruțan poate fi urmărit la treabă în Serie B, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

„Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan.

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste”, au scris jurnaliștii de la pianetaserieb.it.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și